Sponsoreret indhold fra Betsafe

Jürgen Klopp har bedt om at blive løst fra sin kontrakt i Dortmund, og adskillige storklubber forventes at bejle til trænerfænomenet. Betsafe har Manchester City som favoritter til at sikre sig tyskerens underskrift.

Efter at have ført Dortmund til to mesterskaber og en Champions League-finale har Jürgen Klopp udviklet sig til et klubkoryfæ i det vesttyske. Tiden med Klopp i trænersædet lakker dog mod enden hos traditionsklubben, efter tyskeren i dag offentliggjorde, at han vil søge nye græsgange efter sæsonen.

Flere af Europas topklubber vil formentlig stå i kø for at blive Jürgen Klopps næste arbejdsgiver, men Betsafe vurderer, at kriseramte Manchester City er frontløber i udskillelsesløbet. Bookmakeren betaler blot pengene 2,25 gange igen, hvis Klopp fortsætter karrieren hos de lyseblå.

"Dortmund er at finde i den tunge ende af Bundesligaen i denne sæson, men Jürgen Klopp kan fremvise et imponerende CV fra hans tid i Bundesligaen. Han har vundet flere mesterskaber, og Klopp har formået at sælge spillere til tårnhøje priser i en klub med begrænsede midler. Vi mener, at han nu gør klar til at overtage roret i en storklub, og det bliver spændende at se, hvad han kan drive det til, når presset bliver større, og han får flere penge mellem hænderne," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Dortmund indtager lige nu en 10. plads i Bundesligaen, men ved vinterpausen lå klubben under nedrykningsstregen.

Hvad bliver Jürgen Klopps næste klub?

Manchester City: odds 2.25

Liverpool: odds 6.00

Real Madrid: odds 7.00

Arsenal: odds 9.00

VfB Stuttgart: odds 11.50

Barcelona: odds 11.50

Manchester United: odds 11.50

Tottenham Hotspurs: odds 14.50

Paris Saint Germain: odds 14.50

Chelsea FC: odds 18.00

Newcastle: odds 20.00

Bayern München: odds 20.00

Atletico Madrid: odds 30.00

Juventus: odds 35.00

Schalke 04: odds 35.00

Find spillet på Betsafe under Fodbold - Tyskland - Specialspil