Sponsoreret indhold fra Danske Spil

KIF Kolding København er vant til at vinde det meste, de kommer i nærheden af på hjemlig grund. Men vinderne af grundspillet i håndboldens Herreliga skuffede fælt ved det netop afholdte Final 4-stævne, hvor sæsonens pokaltitel blev fordelt.

Et klart nederlag til Skjern Håndbold i semifinalen punkterede således KIF Kolding Københavns drømme om at gentage sidste sæsons ”The Double”.

Onsdag d. 1. april tager de bedste danske håndboldmænd fat på slutspillet om DM-guldet. På trods af nedturen for håndbold-fusionsholdet ser Danske Spil* dog stadig KIF Kolding København som favoritter til at tage DM-guldet.

- KIF Kolding Københavns favoritværdighed til DM-titlen er henover den seneste tid faldet i takt med holdets skuffende resultater. Et exit fra Champions League til Zagreb og dernæst pokalnederlaget til Skjern har gjort, at oddset er steget kraftigt på de forsvarende danmarksmestre. De er stadig favoritter, men Skjern har med pokaltitlen virkelig meldt sig ind i kampen om DM-guldet, og er nu vores klare næstfavoritter, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

Tror du på endnu en DM-titel til KIF Kolding København er der odds 1.50 at hente. Hvis du omvendt ikke tror på fusionsholdet, er der odds 2.40 på samtlige andre syv slutspilshold. Skjern er førsteudfordrer til KIF Kolding København og 5-dobler dit indskud på Oddset.

Vinder af Herrehåndboldligaen 2014/2015:

KIF Kolding København                                                   odds 1.50

Skjern Håndbold                                                            odds 5.00

Bjerringbro-Silkeborg                                                     odds 9.00

Team Tvis Holstebro                                                       odds 9.00

Aalborg Håndbold                                                           odds 11.00

HC Midtjylland                                                                odds 60.00

GOG Håndbold                                                               odds 60.00

Aarhus Håndbold                                                            odds 80.00

KIF Kolding København vinder ikke DM-guld                      odds 2.40