Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter en opløftende start på sin Formel 1-karriere med en andenplads i det australske Grand Prix har Kevin Magnussen i de seneste løb haft store problemer.

Danskeren udgik i Bahrain og har ellers opnået placeringer som nummer 9 og 13 – og der er ikke meget, der tyder på, at weekendens Grand Prix i Barcelona bliver meget bedre for Magnussen.

Det vurderer Danske Spil*, der har sæsonens foreløbigt suverænt højeste odds på en topplacering til danskeren.

- Der er lige pt. mange teams, der lader til at have bedre biler end McLaren, og så ved vi, at det bliver svært at kæmpe med i den rigtig sjove ende af feltet, siger Lasse Erdmann, oddssætter hos Danske Spil*.

Danske Spil* giver hele 150 gange pengene igen, hvis Magnussen kører først over stregen i det spanske Grand Prix-løb.

Men også en podieplacering eller en plads blandt de seks bedste kaster høje odds af sig.

- Vi giver odds 25,00 på en podieplads til Kevin Magnussen, og det er markant mere end i de første Grand Prix-løb, hvor vi lå omkring odds 3,50-4,00 på samme spil. Vi har også tidligere på sæsonen haft Magnussen som favorit til at slutte i top 6, men i Barcelona giver vi odds 4,50 på det udfald, siger Lasse Erdmann.

Får baghjul af Button
Danskerens udfordringer i de seneste løb har også fået tiltroen til, at han kan slå team-kammerat Jenson Button til at falde markant.

For selvom Magnussen var marginalt hurtigere end Button i fredagens afsluttende træning, så tror Danske Spil* ikke meget på danskeren i det match-up.

- I de første par løb så vi duellen som relativt lige, men i Barcelona tror vi klart mest på, at Button ender foran Magnussen. Button har været bedre til at klare de problemer, McLaren har haft, og han har ganske enkelt fået mere ud af bilen end Magnussen, siger Lasse Ermann, der peger på rutinen som den primære forskel på de to teamkammerater.

- Man skal ikke underkende, at Button har erfaring i at ligge midt i feltet og kæmpe om pladserne, mens netop det er forholdsvis nyt for Kevin. Derfor tror vi også, at Button sætter Magnussen til vægs i Barcelona og vinder det fjerde af fem mulige indbyrdes opgør, siger Lasse Erdmann.

Ender Button foran Magnussen i søndagens spanske Grand Prix giver Danske Spil* odds 1,50, mens det giver pengene 2,40 gange igen, hvis danskeren suser først over stregen af de to.

Danske Spil* har i øvrigt Lewis Hamilton som storfavorit til sejren i Barcelona til odds 1,35, mens Hamiltons teamkammerat hos Mercedes, Nico Rosberg, er næstfavorit til odds 4,50 som sejrherre.

Er der en kører, der skal stikke en kæp i Mercedes-hjulet, så vurderer Danske Spil*, at Red Bulls Daniel Ricciardo er det bedste bud til odds 18,00.

Se alle Danske Spils odds på det spanske Grand Prix her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport/formel-1/outright