Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Dagens glædelige motorsportsnyhed set med danske briller er, at Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1 fra den kommende sæson.

Kevin Magnussen har fået ét af de to sæder i Renault’s Formel 1-racer og gør dermed comeback til motorsportens fineste klasse ved Australiens Grand Prix i Melbourne til marts. Den danske racerkører overraskede alt og alle i sin debutsæson i 2014 i McLaren-raceren med en enkelt placering på præmiepodiet, og det store spørgsmål er nu, om Kevin Magnussen kan gentage bedrifterne i den

kommende sæson.

Danske Spil* vurderer, at Magnussens resultater bliver i stil med 2014-sæsonen:

- Vi forventer, at Kevin Magnussen i sin comeback-sæson til Formel 1 opnår et resultat, der matcher debutsæsonen i 2014, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Kevin kører denne gang i en bil, der formodentlig ikke helt kan leve op til de standarder, som den danske racerkører oplevede i McLaren-raceren. Men Kevin er derimod blevet mere erfaren og kan forventes at få større opbakning fra sit nye team end tidligere. Derfor vurderer vi, at det ligesom i 2014-sæsonen bliver til en placering lige udenfor Top 10, fortæller oddssætteren.

- En placering i Top 3 i ét enkelt race vurderer vi dog som mere sandsynligt, end at Kevin helt misser at komme på præmiepodiet i den kommende sæson. Renaults set-up virker meget ambitiøst, og med de åbenlyse kørekvaliteter som Kevin besidder, skal den danske racerkører nok levere mindst ét topresultat, siger Peter Emmike.

Hvordan tror du, det kommer til at gå Kevin Magnussen i den kommende Formel 1-sæson? Der er svimlende odds 500,00, hvis Kevin leverer sensationen og bliver samlet verdensmester. I den mere sandsynlige kategori er der odds 1,70 at hente på en samlet placering udenfor Top 10, mens en Top 10-placering fordobler indsatsen.

Spil på antallet af Pole Positions, antal point og meget mere på Kevin Magnussen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport/formel-1/outright

Kevin Magnussen Special – Formel 1 2016/2017 – udvalgte odds:

Kevin Magnussen bliver individuel verdensmester                               odds 500,00

Kevin Magnussen ender i Top 10 i den samlede stilling                        odds 2,00

Kevin Magnussen ender ikke i Top 10 i den samlede stilling                odds 1,70

Kevin Magnussen opnår ingen Top 3-placeringer i sæsonen                odds 1,95

Kevin Magnussen opnår mindst én Top 3-placeringer i sæsonen         odds 1,75

Kevin Magnussen opnår ingen Pole Position i sæsonen                        odds 1,06

Kevin Magnussen opnår mindst én Pole Position i sæsonen                 odds 7,00