Sponsoreret indhold fra Betsafe

Trods annoncering om karrierestop tror spilleselskabet Betsafe ikke på, at Mikkel Kessler har bokset sin sidste kamp. Den danske boksestjerne går i ringen igen inden for det næste år, lyder spådommen.

Der var ærgrelse at spore hos Mikkel Kessler, da han i sidste uge valgte at lægge handskerne på hylden efter en glorværdig karriere. Begrundelsen lød blandt andet, at det ikke er lykkedes at finde en modstander af tilstrækkelig kaliber til at matche den 35-årige danskers ambitioner.

Hos Betsafe køber man dog ikke udmeldingen. Spilleselskabet tilbyder odds 1,75 på, at Kessler bokser en kamp inden udgangen af 2015, mens det modsatte udfald belønnes med odds 2,00. Og det bedste bud på en modstander er ifølge bookmakeren Andre Ward.

"Som bookmaker kender vi et godt bluff, når vi ser det, og Kesslers karrierestop virker ikke overbevisende. Han er i god form, fortsat et stærkt navn i bokseverdenen, og interessen fra både Sauerland og Viasat for at organisere en kamp virker stor", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm og fortsætter:

"Vi tør ikke sætte odds på, hvem modstanderen bliver, men skal jeg pege på et navn, så mener jeg, at et opgør mod Andre Ward er det mest realistiske. Ward har også været ude længe og skal bruge en comeback-kamp. Det giver mening for begge parter."

Mikkel Kessler var senest i kamp i maj 2013, hvor han tabte til britiske Carl Froch i London.

Bokser Mikkel Kessler en kamp inden 1. januar 2016? 
JA 1,75
NEJ 2,00

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Boksning - Mellemvægt