Sponsoreret indhold fra Betsafe

Efter Mikkel Kessler for godt et år siden tabte til Carl Froch, var Betsafe ikke i tvivl om, at The Viking Warrior havde flere kampe i sig. Team Sauerlands invitation til Kessler-pressemøde på onsdag får dog
bookmakeren til at trække i land.

Spekulationerne om Mikkel Kesslers fremtid er for alvor blusset op, efter bokserens promotor har inviteret til pressemøde på onsdag i København. Hos spilleselskabet Betsafe er man overbevist om, at The Viking Warrior vil annoncere, at han lægger handskerne på hylden.

Sidste år lød vurderingen fra bookmakeren ellers, at Kessler nok skulle finde vej til ringen igen. Dengang var der odds 6,00 at hente på, at Kesslers karriere var slut. Dette odds er nu faldet til 1,25. Samtidig betaler bookmakeren nu pengene 3,60 gange igen, hvis Kessler kommer i kamp igen inden 1. januar 2015.

"Efter Mikkel Kesslers knebne nederlag til Carl Froch lød danskeren som en mand, der havde mod på mere. Men man må også sande, at Kessler er ved at komme op i årene. Han er blevet far, og han har været plaget af skader i de sidste par år. Team Sauerland har annonceret, at pressemødet vil indeholde en udmelding om Kesslers "outstanding career". Denne formulering tolker vi som et vink med en vognstang om, at det er ved at være slut med øretæver fra danskerens handske", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Har Mikkel Kessler været i kamp inden 1. januar 2015
JA 3,60
NEJ 1,25

Find spillet på Betsafe.dk Betsafe.dk> under Almost anything - Boxing