BetXpert kan byde på mange eksotiske ligaer og sportsgrene, men der er skam også penge at vinde på noget så rugbrødsagtigt som dansk fodbold. Således fik vor mand på anden division, Lars Milland, en fremragende weekend med 3 rigtige ud af 3 singler – plus en trippel - da Lyngby, Værløse og Slagelse alle vandt deres hjemmekampe. Især Værløses sejr til odds 2,7 var noget der skæppede i pengekassen. Sammenlagt blev det en tilbagebetaling på 287%, og Milland er dermed oppe på 113% for de seneste 30 dage og 103% totalt.

I første division nøjedes Jakob Tøstesen med ét tip, men det er jo også nok, når det går hjem... Og det gjorde det. Odds 1,65 for under 2,5 mål i Horsens-Køge. Hjemmeholdet vandt 1-0 - og bragte Jakob på 111% for de seneste 30 dage, 104% totalt.

Jakobs søndags-tip var i øvrigt valgt som Dagens Fidus på BetXpert, så det var en vigtig fuldtræffer.

Højere oppe i rækkerne havde BetXperts 2 mandsopdækkere af SAS-ligaen også en fornuftig weekend. Lørdag var ikke noget at skrive hjem om, da Viborg på egen bane ikke formåede at vinde over Silkeborg, men søndag gik klart bedre med 3 rigtige ud af 4, herunder krydset i AGF-OB. Og så var Anders Kristensen endda kun ét skaldet mål fra at få ret i sin kryds-analyse af Herfølge-FCK. Weekendens SAS-tilbagebetaling blev – inklusive en succesrig double søndag – på 127%.

For lige at give den danske lagkage lidt ekstra flødeskum, fik vores nye over/under-ekspert, Thomas Clausen, ret i sin analyse søndag af førnævnte AGF-OB. Han forudsagde – til odds 1,6 – at der ville blive scoret flere end 2,5 mål. Med 3-3 i Århus gik dét bet vist hjem... Thomas har nu ramt 11 af 14 – og har en tilbagebetaling på 132%.

Gå evt ind på de respektive sider og tilmeld dig mailinglisterne:

SAS-liga: http://www.betxpert.com/ekspert/dan/

2. division: http://www.betxpert.com/ekspert/dan2/

Over/under: http://www.betxpert.com/ekspert/ou/