Vores Liga Kickoff konkurrence blev afsluttet i midtugen, vinderen af hovedpræmien blev fundet efter en dramatisk finale hvor langskuddene stod i kø.

Efter 4 ugers kamp markerede midtugens EM-kvalifikationskampe slutfløjtet på vores "sæson-åbner", Liga Kickoff 2014 konkurrencen. Undervejs har vi præmieret 4 x 10 runde-vindere med præmier til en værdi af 37.000 kr., men der var spænding til det sidste i Leaderboard-konkurrencen, hvor hovedpræmien var et rejsegavekort til 6.000 kr.

På konkurrencens sidstedag havde ikke så få deltagere - i jagten på rundesejr og på den Leaderboard-førende bruger under navnet Kennethananas, som ikke kunne opnå en lavere Leaderboard-score - taget chancen og tippet på sejr til Cypern i udekampen mod Bosnien-Herzegovina. Trods bosnisk føring indtil kort før pausefløjt, lykkedes det cyprioterne at hive sejren i land. Det resulterede i pletskud til en masse deltagere, som ramte Cypern-sejren til odds fra 13 og helt op til 21.

Blandt dem der ramte plet med Cypern var brugeren myl, som var den største trussel til Kennethananas på Leaderboardet. Desværre for myl havde han ikke tilstrækkeligt med units tilbage til at kunne placere fuld indsats på Cypern-sejren, og måtte derfor se sig overhalet indenom af 4 andre deltagere som hentede fuld valuta på Cypern. En rundeplacering som nr. 5 var lige præcis tre pladser for lidt for myl.