Sponsoreret indhold fra Betsafe

Carolina Panthers' unge wide receiver Kelvin Benjamin ligner en kommende stjerne i NFL. Fem kampe inde i sæsonen er han favorit til at vinde titlen som "Offensive Rookie of the Year".

Indtil videre ligner NFL Draft 2014 en god årgang for wide receivere. Fem kampe inde i sæsonen har førsteårsspillere som Brandin Cooks, Sammy Watkins og Mike Evans alle vist prøver på deres store talent. Èn rookie tårner sig dog op over de andre. Carolina Panthers' Kelvin Benjamin har nemlig overrasket alt og alle med sin fysiske spillestil og evne til at lave store spil.

"Kelvin Benjamin blev valgt som den 28. spiller i årets NFL Draft, og i dag sidder der nok nogle hold og river sig i håret over, at de lod ham passere. Han har vist sig ekstremt svær at dække op, og han besidder mange af de fysiske træk, der skal til for at dominere i NFL. Kan han fastholde niveauet over en hel sæson, så ligner han et stærkt bud på årets rookie", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Vinder Kelvin Benjamin titlen, betaler bookmakeren pengene 3,40 gange igen. Blandt de andre bud på årets offensive rookie er Saints-receiver Brandin Cooks til odds 4, Titans-running back Bishop Sankey, ligeledes til odds 4, og Jaguars-quarterback Blake Bortles til odds 5. Bills-receiver Sammy Watkins, der før sæsonen var Betsafes favorit til titlen, står i dag i odds 8.


Hvilken spiller bliver kåret til sæsonens "Offensive Rookie of the Year"?

Kelvin Benjamin: odds 3.40

Brandin Cooks: odds 4.00

Bishop Sankey: odds 4.00

Blake Bortles: odds 5.00

Teddy Bridgewater: odds 7.00

Sammy Watkins: odds 8.00

Isaiah Crowell: odds 10.00

Mike Evans: odds 12.00

Terrance West: odds 13.00

Jerick McKinnon: odds 19.50


Find spillet på Betsafe under Amerikansk Fodbold - NFL - NFL Player Specials