Det danske landshold skal efter generalprøven, hvor det blev til 1-1 mod Tyskland, på en lang tur til Kazakhstan. Her gælder kun en sejr for Åge Hareides mandskab, hvis troen på en plads til VM-slutrunden i Rusland i 2018 skal bevares. Vi har samlet de bedste odds på Kazakhstan - Danmark her.

Det danske landshold er en smule pressede i kampen om en plads til VM-slutrunden i Rusland i 2018, hvor de med 7 point i de første 5 kampe har Danmark kunne se Polen trække fra på 1. pladsen.

I 2’er regnskabet er Montenegro, på samme pointantal som Danmark, dårligst af alle 2’erne, og derfor er det kun sejren, der tæller for Danmark, når de tager den lange tur til Almaty i Kazakhstan.

Der skal dog også være gode chancer for dansk sejr, og Danmark er da også naturligt favoritter mod Kazakhstan, der må regnes som det dårligste hold i gruppen.

Danmark vandt det omvendte opgør i Parken i sikker stil med 4-1 på blandt andet to mål af Christian Eriksen, der har haft en stor sæson for Tottenham.

Selvsamme Eriksen var også manden bag Danmarks mål i generalprøven mod Tyskland tirsdag aften. Lørdag venter dog formentlig et kampbillede, hvor Danmark vil være noget mere på bolden end mod Tyskland, hvor Danmark dog forsvarede sig fint gennem kampen.

Bookmakerne: Danmark klar favorit i Kazakhstan

Det bliver en kamp med gode chancer for dansk sejr, hvis man kigger på bookmakernes odds på kampen.

Bookmakerne har nemlig Danmark som klare favoritter.

Kazakhstan Uafgjort Danmark
 8,50 4,15 1,51
Bet365
Jetbull
Jetbull

Står det til bookmakerne så vurderes det, at chancerne for en målfattig affære er størst. Selvom det omvendte opgør endte med hele 5 mål, så har Danmark bestemt ikke holdt målfest i de øvrige kampe, hvor de kun har scoret 3 mål i alt. Der kan ligeledes vente Danmark en lang kamp med at bryde hjemmeholdets defensiv op. Spørgsmål er, om man i stedet skal kigge mod et målrigt opgør som i første kamp i Parken, men er oddset er interessant nok?

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
2,16 1,73
888sport
Jetbull

Danske Spil*: Odds 3,50 på at Danmark kvalificerer sig til VM

Polen ligner et hold, der er stukket af fra de øvrige i kampen om den direkte plads til VM gennem 1. pladsen i gruppen, og derfor er oddset på, at Danmark kvalificerer sig også steget gennem kvalifikationen. 

Bedste mulighed for dansk kvalifikation synes at være gennem en 2. plads i gruppen for efterfølgende at vinde playoff-kampen mod en anden 2'er. 

Muligheder for kvalifikation kunne derfor være bedre, hvilket Danske Spils odds på, at Danmark kommer til VM også indikerer.

Kommer Danmark til VM i 2018?

Bedste odds Bookmaker
Ja 3,50
Danske Spil
Nej 1,25
Danske Spil