Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC Midtjylland har så langt i denne sæson været fuldstændig ustoppelige på hjemmebane i Superligaen, hvor otte kampe er blevet vekslet til otte sejre.

Så nu melder spørgsmålet sig; kan midtjyderne virkelig blive ved med at hente sejr på sejr hjemme på Heden? Nej, mener Danske Spil*, der har sat en række odds på, om det i øjeblikket ustoppelige FCM-hold henter lutter sejre i sæsonens sidste 9 hjemmekampe.

Hvis FC Midtjylland vinder alle klubbens hjemmekampe i 2014/15-sæsonen, så udløser det odds 125 hos Danske Spil*.

- FC Midtjylland har virkelig imponeret stort i denne sæson, hvor de særligt på hjemmebane har virket usårlige. Men selvom holdet i den grad har lavet MCH Arena om til et regulært fort, så har vi svært ved at se dem gå gennem sæsonen med rene sejre. Det er aldrig tidligere sket i Superligaens historie, og det vil være noget af en præstation, hvis det skulle lykkes for Glen Riddersholms tropper, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

Den hidtidige rekord for flest point på hjemmebane i Superligaen står FC København noteret for, da Byens Hold i 2010/11-sæsonen hentede 47 point efter 15 sejre og to uafgjorte hjemmekampe.

Skulle det lykkedes for FC Midtjylland at gå københavnerne i bedene, så er der også gode odds at hente. Danske Spil* giver nemlig pengene 5,50 gange igen, hvis FCM ikke taber én eneste hjemmekamp i denne sæson.

Omvendt giver det blot odds 1,10, hvis FCM lider mindst ét nederlag.

FCM-specials hos Danske Spil*:
FCM vinder alle 17 hjemmekampe i sæsonen - odds 125
FCM taber ingen hjemmekampe i sæsonen - odds 5,50
FCM taber mindst én hjemmekamp i sæsonen - odds 1,10