Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC Midtjylland har så langt i denne sæson været fuldstændig ustoppelige på hjemmebane i Superligaen, hvor otte kampe er blevet vekslet til otte sejre.

Så nu melder spørgsmålet sig; kan midtjyderne virkelig blive ved med at hente sejr på sejr hjemme på Heden? Nej, mener Danske Spil, der har sat en række odds på, om det i øjeblikket ustoppelige FCM-hold henter lutter sejre i sæsonens sidste 9 hjemmekampe.

Hvis FC Midtjylland vinder alle klubbens hjemmekampe i 2014/15-sæsonen, så udløser det odds 125 hos Danske Spil.

- FC Midtjylland har virkelig imponeret stort i denne sæson, hvor de særligt på hjemmebane har virket usårlige. Men selvom holdet i den grad har lavet MCH Arena om til et regulært fort, så har vi svært ved at se dem gå gennem sæsonen med rene sejre. Det er aldrig tidligere sket i Superligaens historie, og det vil være noget af en præstation, hvis det skulle lykkes for Glen Riddersholms tropper, siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike.

Den hidtidige rekord for flest point på hjemmebane i Superligaen står FC København noteret for, da Byens Hold i 2010/11-sæsonen hentede 47 point efter 15 sejre og to uafgjorte hjemmekampe.

Skulle det lykkedes for FC Midtjylland at gå københavnerne i bedene, så er der også gode odds at hente. Danske Spil giver nemlig pengene 5,50 gange igen, hvis FCM ikke taber én eneste hjemmekamp i denne sæson.

Omvendt giver det blot odds 1,10, hvis FCM lider mindst ét nederlag.

FCM-specials hos Danske Spil:
FCM vinder alle 17 hjemmekampe i sæsonen - odds 125
FCM taber ingen hjemmekampe i sæsonen - odds 5,50
FCM taber mindst én hjemmekamp i sæsonen - odds 1,10