"Den ene mands død, er den andens mands brød" fristes man til at sige, når man har været vidne til den forgangne uges afslutning på OddsXpert. For på ugens sidste dag blev det hele afgjort, da en af de helt store favoritter faldt.

Det sidste årtis største norske hold Rosenborg, er ikke hvad det har været - og weekendens runde var et glimrende eksempel herpå. Hamarkameratene, også kendt som Ham-Kam, slog den falmende storhed med 3-0 på Lerkendal og afgjorde dermed uge 21 i OddsXpert. I en større gruppe af deltagere der ramte det overraskende resultat var det "kmikk" der førte an, og med 13,90 point tog han titlen som ugevinder med en solid margin ned til "026" med 11,75 point på andenpladsen.

For sejren får "kmikk" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Måneden på vej ind på opløbsstrækningen
Der resterer tre spillerunder i månedskonkurrencen, og kampen i toppen er tæt. "kusstez" og "calle44" er i front med hhv. 28,20 og 27,09 point, mens en frådende flok jagter dem intensivt med 3-5 point op. Intet er afgjort på nuværende tidspunkt, og maj måned har i den grad vist at høje odds ikke er en umulighed.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.