Der er dømt drømmebrag i CL-kvartfinalerne, da lodtrækningen har sendt de forsvarende CL-mestre Real Madrid i kløerne på Bayern München, mens Barcelona skal møde Juventus. Få odds-overblik og et bud på, hvilke hold der går videre fra kvartfinalerne.

Knap har vi fået pulsen ned efter nogle nervepirrende Champions League-brag i ottendedelsfinalerne og nu kan vi allerede godt glæde os til næste kapitel i det spændende drama i kampen om ´trofæet med de store ører´.

Fodboldeliten måtte krydse fingre og holde vejret under lodtrækningen i UEFA's hovedkvarterer i Schweiz, og især Atletico Madrid vil nok være godt tilfreds med at trække engelske Leicester.

Sådan endte CL-kvartfinale-lodtrækningen:

Atletico Madrid - Leicester City

Borussia Dortmund - Monaco

Bayern München - Real Madrid

Juventus - Barcelona

Modsat ottendedelsfinalerne, så var det denne gang en åben lodtrækningen til kvartfinalen, så alle hold kan møde alle uden hensyn til om holdene er fra samme land. Det er dog lidt sjovere at opleve storhold fra forskellige ligaer brage sammen og det skal helt sikkert nok blive nogle interessante og dramatiske opgør.

Vi kan se frem til masser af underholdning, når Bayern München og Real Madrid brager sammen i jagten på en plads i semifinalerne. Bayern München skruede op for tempoet og havde ikke de store problemer med at skøjte hen over Arsenal med en samlet målscore på 10:2. Imens foldede de offensive stjerner sig også ud hos Real Madrid, der gik sikkert videre med samlet 6:2 fra deres ottendedelsfinaler mod italienske Napoli.

Kasper Schmeichel på svær opgave mod Atletico Madrid

Den danske Leicester-keeper var den store helt i de tætte ottendedelsfinaler mod spanske Sevilla, og med to straffesparksredninger kan de forsvarende engelske mestre især takke Kasper Schmeichel for, at de stadig er med i det fornemme Champions League-selskab.

Schmeichel skal i den grad også finde storspillet frem, hvis det skal lykkes at bremse Atletico Madrid med den franske stjerneangriber Antoine Griezmann i front.

Det ligner en meget svær opgave for Leicester, men måske mirakel-holdet igen kan overraske.

Pilantra: Disse hold går videre

Vi har naturligvis et par storfavoritter og det vil være meget overraskende, hvis vi ikke også kommer til at opleve Atletico Madrid og Barcelona i semifinalerne.

Hvis vi skal pege på et hold, der kan finde på at overraske, så ligner det ikke en umulig opgave for Monaco. Det er klart, at oddssætterne har mest fidus til Dortmund, men det er et spændende match-up, hvor det i sidste ende kan blive afgørende for den videre kvalifikation, at Monaco har fordel af hjemmebane i returkampen.

Vi så, hvordan det lykkedes Monaco at vende 5-3 nederlaget i Mancester i returen på eget græs.

Barcelona´s hurtige offensive stjerner burde kunne skabe chancer mod det ganske vist rutinerede, men også noget langsomme Juventus-forsvar. Der vil nok blive sat fokus i medierne på, at Barcelona-angriber Luis Suárez nu igen skal stå overfor Juventus-forsvareren Giorgio Chiellini. De to havde jo et sammenstød ved seneste VM-slutrunde, hvilket kostede Suárez en lang karantænestraf for at bide Chiellini i skulderen.

Frede Pedersen: Monaco overrasker

Den træfsikre fodboldekspert Frede Pedersen ramte først odds 3,75 på at Monaco gik videre mod Manchester City, og derefter var der endnu et pletskud, da han skød løs på odds 3,80 på at Leicester gik videre mod Sevilla.
 
Allerede nu vurderer han, at der igen er værdi i at Monaco går videre. 

Monaco går videre til semifinalen til odds 2,50 hos Bet365*

Jeg har svært ved at se, hvorfor Monaco skal være underdog mod Dortmund - jeg ser Monaco som svag favorit. Både fordi de (forhåbentlig) har Falcao og deres faste forsvarsmakkerpar Glik og Jemerson med, men også fordi de gik videre mod Manchester City, hvor de spillede fantastisk fodbold - endda uden de nævnte spillere.
Dortmund kom derimod videre ved at møde en relativ svag modstander i Champions League-sammenhæng. Monaco starter på udebane, hvilket er en fordel, og det virker til, at de fortsat bliver undervurderet, trods deres præstationer hidtil. De vandt deres gruppe foran både Tottenham og Leverkusen, de slog Manchester City ud, og de ligger nummer 1 i den franske liga. 

Bookmakerne: Real Madrid får problemer mod Bayern

Atletico Madrid -Leicester: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Atletico Madrid 1,25 Bet365
Leicester 5,50 Unibet

Borussia Dortmund -Monaco: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Borussia Dortmund 1,60 Betsafe
Monaco 2,50
Bet365

Bayern München-Real Madrid: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Bayern München 1,75
Unibet
Real Madrid 2,20 Bet365

Juventus-Barcelona: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Juventus 2,75 Bet365
Barcelona 1,57 Betsafe

Førstnævnte hold har hjemmebanefordel i første opgør.

Kvartfinalerne i Champions League afvikles den 11.–12. april, mens returkampene spilles 18. og 19. april.

Finalen spilles den 3. juni på Millennium Stadium i Cardiff.

Barca er favorit til at vinde Champions League

Champions League 2016/17: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Barcelona 3,85
Unibet
Bayern München 4,25
888sport
Real Madrid 6,50
Bwin
Atletico Madrid 8,00 Danske Spil
Dortmund 11,00 Betsafe
Juventus 12,50 Bet365
Monaco 19,00 Bet365
Leicester 45,00 Betsafe

Europa League: Manchester United trak Anderlecht

Manchester United-manager José Mourinho må satse alt på Europa League, hvis der er skal hentes mere sølvtøj til trofæ-skabet på Old Trafford. Her er modstanderen i kvartfinalen belgiske Anderlecht, der eliminerede APOEL i ottendedelsfinalerne.

Med Zlatan Ibrahimovic i boksen er Manchester United dog storfavoritter, og bookmakerne har også placeret Manchester United forrest i favoritfeltet til at vinde Europa League-finalen, der afvikles den 24. maj på Friends Arena i Stockholm.

Bet365* tilbyder odds 2,37 for, at Zlatan fører Manchester United til tops, mens franske Lyon kan hentes til odds 4,00. Tror man mere på Kasper Dolberg og Ajax, så tilbyder Bet365* odds 13,00 for den hollandske storklub.

Kvartfinale-lodtrækningen sendte dog i første omgang Ajax på en svær opgave mod Bundesliga-klubben Schalke 04, der slog Borussia Mönchengladbach ud af turneringen i sidste runde.

Europa League 2016/17: Går videre fra kvartfinalerne

Odds Bookmaker
Anderlecht 6,00 Bet365
Manchester United 1,12 Bet365
     
Ajax 2,10 Bet365
Schalke 04 1,72 Bet365
     
Celta Vigo 1,25 Bet365
Genk 4,00 Bet365
     
Besiktas 3,60 Bet365
Lyon 1,28 Bet365

Førstnævnte hold har hjemmebane i første opgør.

Kvartfinalerne i Europa League afvikles den 13. april, mens returkampene spilles 20. april.