Skal man vinde ugekonkurrencen i OddsXpert er det med at holde tungen lige i munden, da der oftest ikke er plads til missere. Men selv med to forkerte, og en enkelt annuleret kamp kunne "svendsen" række hænderne i vejret som vinder i uge 51. Hvordan dette kunne lade sig gøre? Jo rygtet i det hollandske siger, at Sinter Klaas delte gaver og overraskelser ud i Gelderland provinsen, nærmere bestemt Arnhem. Vitesse var nede med 0-2 ved pausen mod Ajax Amsterdam, men i anden halvleg indtraf et julemirakel: Vitesse vendte skuden, gjorde comeback og vandt 4-2 - til hele 6,00 point i OddsXpert!

For sejren belønnes "svendsen" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

I december måneds OddsXpert har tre mand fået slået hul til de øvrige konkurrenter. "Jengz2002", "laban" og "Krede" ligger i front med blot 0,60 point der skiller dem. Om julemanden tager lidt overarbejde og deler flere gaver ud må tiden vise i de kommende dage.

Idag, mandag, starter en ny ugekonkurrence i OddsXpert, dog kun med en enkelt kamp fra den amerikanske fodboldliga NFL. Du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.