Julefreden har så småt sænket sig over store dele af sportsverdenen, hvor der efter denne weekend bydes på et relativt begrænset spille-udbud. Vi følger trop og lader også julefreden sænke sig over BetXpert. Næsten da... For mellem den larmende stilhed der vil være i juledagene fra mange af sportens afkroge, er der enkelte steder hvor der mellem jul og nytår nærmest pr. tradition er heftig aktivitet.

Herunder bringer vi et kort overblik over hvad der rører sig i sportens verden frem til nytår, og benytter lejligheden til at ønske alle brugere af BetXpert en rigtig glædelig jul!

Fodbold resten af jul/nytår
I fodboldens verden er der lørdag og søndag fuld spillerunde i alle rækker i England, samt i de bedste rækker i Belgien, Frankrig, Italien, Skotland, Holland, Portugal, Grækenland og Tyrkiet.

"De skøre briter" afvikler igen i år 4 fulde spillerunder henover jul og nytår, og i alle ligaer i England, samt i den skotske Premier League, går spillerne på banen igen onsdag d. 26. og lørdag d. 29. december, inden det stramme juleprogram rundes af nytårsdag og 2. januar 2008.

Hollænderne vil ikke stå tilbage for briterne, selvom de "kun" når op på 3 spillerunder henover jul og nytår. I Æresdivisionen er der efter jul fuld spillerunde d. 26.-27. og d. 29.-30. december. Også i Grækenland går de på banen igen i næste weekend, men eller er alle øvrige fodboldligaer i regulær dvaletilstand indtil det nye år oprinder.

Anden sport resten af jul/nytår
Udover de traditionelle Copenhagen Masters i badminton og pokalkampe i dansk håndbold, er der hist og her også andre sportgrene der ikke just ligger på den lade side i juledagene.

Juletiden er tradition for løb i vintersportens World Cups, og igen i år er der langrends-løbernes "Tour de Ski", som vel er det nærmeste man kommer et Tour de France for skiløbere. Tour de Ski er en serie af langrendsløb fordelt over 10 dage, og med så mange løb over så kort tid, gør man nok sig selv en tjeneste at holde et vågent øje med tips fra vores brandvarme vintersports-eksperter på http://www.betxpert.com/ekspert/vinter

På ishockey-banerne afvikler NHL kampe alle nætter (dansk tid) pånær natten til 1. juledag og natten til 2. juledag. Også i Finland, Tyskland og Rusland er der enkelte spillerunder mellem jul og nytår.

I NFL afvikles der en spillerunde med hovedvægten lagt på lillejuleaften, men dem der ikke er blevet slået helt ud af julemaden kan også sætte sig til rette kl. 03:00 natten til 1. juledag og nyde når San Diego Charges tager imod Denver Broncos. Der er atter fuldt program i NFL søndag d. 30. december.

Hvis man synes der er langt mellem kamp-udbuddet mellem denne weekend og nytår, ser man altså helt rigtigt, men som ovenstående illustrerer er der en pæn del steder nogle ivrige sportsfolk (eller glubske TV-baroner), der trods alt vil forkæle os med en nogenlunde spille-udbud.

På http://www.betxpert.com/ekspert skal vi nok prøve at følge trop med analyser til de kampe der er interessante spilobjekter, men vi håber at I har forståelse for at eksperter (for det meste) også er almindelige dødelige der fejrer jul, og derfor nok ikke kan køre samme kadence på analyserne som normalt.

I samme anledning kan vi slå på tromme for vores brugertips-sektion på http://www.betxpert.com/members som trods højtiden nok skal bugne mindst lige så meget som julemaverne rundt omkring i det ganske land.

TV
Har man lyst til et par timers afslapning foran fjernsynet mellem jul og nytår kan man slå sig ned i sofaen og følge masser af direkte fodboldkampe fra især England, men også NFL og de danske begivenheder indenfor håndbold og badminton bliver dækket. Vores TV-Guide er nu fuldt opdateret med juledagenes program, så hvis juleferien bliver for langmodig, så hold øje med vores TV-Guide på hvor der således kan være argumenter at hente til en time eller to på langs på divaneseren!

TV-Guide, Fodbold:
http://www.betxpert.com/tv.asp

TV-Guide, Håndbold:
http://www.betxpert.com/tv.asp?sport=handball

TV-Guide, Ishockey:
http://www.betxpert.com/tv.asp?sport=hockey

GOD JUL!