Sponsoreret indhold fra NordicBet

Feltet til årets Vild Med Dans er blevet offentliggjort, og en af TV2's helt store overraskelser er, at EM-helten John 'Faxe' Jensen er at finde blandt nydanserne. NordicBet mener dog, at fodboldkunstneren er et kæmpe langskud til at vinde konkurrencen.


TV2 har præsenteret årets modigste dansere, som blandt andet inkluderer sangere, skuespillere og en EM-guldvinder fra det legendariske fodboldlandshold fra 1992. John 'Faxe' Jensen skal nemlig være en del af underholdningsprogrammet, men hvis man skal tro NordicBet, så er den tidligere midtbaneslider bestemt ikke at finde blandt konkurrencens favoritter. Bookmakeren har sat oddset skyhøjt, og betaler pengene hele 70 gange igen, hvis den folkekære fodboldspiller kan tilføje endnu et trofæ til samlingen.

"John 'Faxe' Jensen var fantastisk på grønsværen, men i denne konkurrence kommer han for alvor på udebane. Vi ser ham ikke have en ærlig chance i den prestigefyldte dansedyst, på trods af at sportsfolk plejer at klare sig rigtig godt. Ud fra det odds vi har sat, vil det i vores øjne være en større overraskelse, hvis 'Faxe' vinder Vild Med Dans, end det var da landsholdet snuppede EM-guld i Sverige i '92. Vi kommer dog til at holde skarpt øje med ham, da vi så, hvordan Allan Simonsen charmerede befolkningen, men lige nu kan 'Faxe' kun overraske," siger Tonni Munk Jensen, som er oddssætter hos NordicBet, og fortsætter:

"Vi forudser, at kampen om trofæet kommer til at stå mellem sangeren Karen Mukupa og akrobaten Patrick Berdino. Når vi skal bedømme et uprøvet dansefelt som dette, så kigger man efter, hvem der er scenevante og har rytme, og den beskrivelse passer på Mukupa og Berdino. Når det så er sagt, så kan meget ske, når feltet trækker i danseskoene," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Den nye sæson af Vild Med Dans får premiere den 11. september på TV2.

Hvem vinder Vild Med Dans 2015?

Karen Mukupa 4.20
Patrick Berdino 4.50
Sharin Foo 5.75
Stephania Potalivo 7.75
Søs Egelind 10.00
Katrine Fruelund 10.00
Sami Darr 10.00
James Sampson 12.50
Ena Spottag 25.00
Rasmus Jarlov 35.00
Chris Christoffersen 50.00
John Faxe Jensen 70.00


Find NordicBets odds på www.NordicBet.dk under TV-begivenheder