John Barnes var en lynhurtig og teknisk fremragende offensivmand der havde sin storhedstid i Watford (i firserne) og Liverpool i firserne og halvfemserne. En af de spillere der får gamle redacteurer til at mindes Sportslørdag med vemod.

Hvad laver Barnes mon i dag? Tjah, vist ikke rigtigt noget (siden han i 2009 blev fyret som manager for Tranmere Rovers). Og dog. En inkarnation af Barnes vandt den forgangne uges OddsXpert-konkurrence.

Deltageren med det nostalgiske navn "john barnes" fik 10,57 point - et pænt stykke foran forfølgerne. Nr 2 i uge 15 blev "Stoltz" med 9,2 point.

Tillykke til begge.

Førstepladsen og andenpladsen belønnes med henholdsvis 700 kr og 300 kr - der indsættes på Sportingbet-konti.

Vinderne kontaktes direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.