Er du klar på et udlandseventyr? Så har du nu muligheden!

Jobreference: DanCAA0407BW

Jobtitel: Dansk kundeservicemdarbejder

Placering: Stoke-on-Trent, England

Beskrivelse: bet365*, et af de største Internet- og telefon- bettingfirmaer, søger danske kundeservicemedarbejdere til vores voksende internationale kundebase. Stillingerne er ledige på vores hovedkontor i Stoke-On-Trent, England. Sammen med en attraktiv løn, giver vi dig logi og 2 returbilletter til Danmark for hvert år, du er i firmaet. Kontrakten kan blive arrangeret, så den er på permanent basis eller på en 2 års aftale.

Kvalifikationer: Den ideelle ansøger er flydende i dansk og har en høj engelsk standard. Yderligere er personlige egenskaber og en kundefokuseret tilnærmelse forudsætninger. Kandidaterne skal være parate til at arbejde i weekenderne for at dække den travle sportskalender, hvor en arbejdsuge er 4 dage (40 time pr. uge). En generel interesse for sport vil være en fordel, derudover vil vi give dig alt den nødvendige træning. Vi ønsker at succesfulde ansøgere starter hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 15. maj 2007

Ansøg: For at ansøge bedes du venligst sende os en email på jobs@bet365*.com og bruge DanCAA0407BW som reference og vedhæfte en kopi af dit CV og ansøgning.
Alternativt kan du sende dit CV med posten. Du bedes sende det til Human Resources Department, bet365* Group Limited, Hillside, Festival Way, Stoke-On-Trent, England, ST1 5SH.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring stillingen, så er du altid velkommen til at kontakte os via email, eller skrive i dette indlæg.
Kontaktperson: Silvana Calladine.
Email: jobs@bet365*.com