Sponsoreret indhold fra Betsafe

Steelers-quarterback Ben Roethlisberger har i de seneste to uger præsteret at kaste seks touchdowns mod både Colts og Ravens. Gentager han præstationen mod Jets på søndag, er der odds 6,50 at hente hos Betsafe.

Efter en slingrende start på sæsonen har fans af Pittsburgh Steelers fået noget at juble over i de seneste uger. Anført af en brandvarm Ben Roethlisberger på quarterback-pladsen er holdets angreb nærmest eksploderet. I de seneste to kampe har Big Ben kastet forbløffende 12 touchdowns, hvilket ingen anden spiller har matchet i NFL's historie.

Umiddelbart er der intet, som tyder på, at Steelers-angrebet slipper gashåndtaget. Næste modstander er New York Jets, som ikke ligefrem ser skræmmende ud for tiden. Alligevel tilbyder Betsafe odds 6,50 for, at Big Ben præsterer at kaste seks touchdowns for tredje kamp i træk.

"Det er en vanvittig præstation, som Ben Roethlisberger har leveret de seneste to uger. Både Colts og Ravens er godt organiserede hold med stærke forsvar, så de tolv touchdowns er bestemt ikke kommet på en billig baggrund. Derfor er det heller ikke umuligt, at han gentager bedriften mod Jets. Det vil dog være nærmest sensationelt i en historisk kontekst, og derfor tør vi også godt tilbyde et højt odds",
siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Hvor mange touchdowns kaster Ben Roethlisberger mod New York Jets på
søndag?
Over 5,5 6,50

Find spillet på Betsafe.dk> under Amerikansk Fodbold - NFL - NFL Extraordinary Performance