Der var kamp til stregen, og sidste øjebliks udskiftning på 2 af de præmiegivende pladser, da januars OddsXpert-konkurrence skulle afgøres mandag aften. Nu har krudtrøgen lagt sig, og vi kan uddele præmier, sponsoreret af Sportingbet, til de 3 bedste af i alt 593 deltagere.

1. Kabejo 14,02 point (18 rigtige af 26 tip) - 1.500 DKK
2. jdrengsgaard 12,00 (12 af 15) - 1.000 DKK
3. frits 11,75 (17 af 29) - 500 DKK


Kamp om andenplads

Kabejo blev sikker vinder og dermed OddsXpert i januar. Kabejo lå også på førstepladsen før mandagens runde og sluttede af med at score 1,7 for Linköpings hjemmesejr over Södertalje. Dermed landede han komfortable 2,02 point foran jdrengsgaard, som var på tredjepladsen indtil mandag, hvor han så valgte at stå over og satse på andres fejl. Og ganske rigtigt: whist-kongen, den hidtidige 2´er, snublede på målstregen, fordi Dynamo Dresden hjemme tabte til Energie Cottbus. whist-kongen røg dermed helt ud af præmierækken, og på tredjepladsen kom frits, der netop havde forudset overraskelsen i Dresden og kom op på 11,75 point.


OddsXpert kører videre

I dag starter endnu en måned - og dermed endnu en månedskonkurrence i OddsXpert.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Ud over månedspræmierne uddeles også ugepræmier. Hver mandag får den foregående uges OddsXpert 500 kroner indsat på en Sportingbet-konto. I alt uddeles præmier for 5000 kr hver måned.