Jan Mølby indtager igen en hovedrolle i sportens verden. Denne gang er fodbold og græstæppe skiftet ud med spillekort og pokerbord. Mølby indgår en etårig aftale som pokerspiller med betandwin – en af Europas største udbydere af sportsspil på nettet. Vinder Mølby sin første turnering er nu på onsdag den 9. november i Amsterdam, giver betandwin pengene 251 gange igen.

På fodboldbanen var Mølby en af hovedpersonerne på to af firsernes bedste fodboldhold, det danske landshold og Liverpool FC. Stort overblik og gyldne afleveringer gjorde ”The Great Dane” til en af de bedste fodboldspillere i sin tid. Nu skal Mølby bevise, at han stadig har overblikket og ved, hvad der skal til for at vinde – denne gang ved pokerbordet.

Første udfordring for Mølby på vej mod København bliver en opvarmningsturnering i Amsterdam, der begynder onsdag den 9. november og slutter tre dage senere. Derefter vil der være en juleturnering i Edinburgh den 3. og 4. december, hvorefter Mølby får debut på hjemmebane i København fra den 20.-22. januar.

Spilleudbyderen betandwin har til den første turnering sat odds på Jan Mølby’s vinderchancer. Vinder Jan Mølby denne uges turnering i Amsterdam, giver betandwin pengene 251 gange. Hvis man blot tror at Jan Mølby overlever første dag, kan man stadig få sine penge 3,55 gange igen. Derimod får man kun pengene igen 1,25 gange, hvis man satser på, han ryger ud første dag. Man kan også spille på at Jan Mølby når finalebordet til odds 51.

Udvalgte dueller er:
Ram 'Crazy Horse' Vaswani - Jan Molby 1,20 – 4,00
David 'Devilfish' Ulliott - Jan Mølby 1,20 – 4,00
John Kabbaj - Jan Mølby 1,30 – 3,20

- Samarbejdet med betandwin er en kæmpe udfordring for mig. Jeg har spillet kort i mange år, men poker er jeg først lige begyndt på. Jeg skal deltage i en række turneringer det kommende år i Skandinavien og i resten af Europa, og min målsætning er at markere mig i toppen blandt de bedste spillere. I første omgang stiler jeg mod et godt resultat ved European Poker Tour i København i slutningen af januar, fortæller Jan Mølby.

Du kan spille på Jan Mølbys og følge med i hans lange vej mod pokertoppen på www.betandwin.com. Samarbejdet med Mølby er det seneste i en lang række af samarbejder for betandwin, der bl.a. omfatter FC Barcelona, Juventus, Werder Bremen, Ungarns fodboldlandshold, Formel 1-teamet Red Bull og den bedste portugisiske fodboldrække, der nu hedder ”Liga betandwin.com”.