Sponsoreret indhold fra Betsafe

I den kommende uge afvikles den traditionsrige NFL-draft, hvor ligaens 32 hold får muligheden for at tilføje talent fra college-rækkerne. Betsafe er overbevist om, at Tampa Bay Buccaneers har udset sig quarterbacken Jameis Winston som draftens førstevalg.

Det dårligste hold fra sidste sæson vælger altid første spiller i NFL-draften, og i år tilfalder denne tvivlsomme ære Tampa Bay Buccaneers. Dermed har klubben frit valg på alle hylder, når college-spillerne skal fordeles til NFL-draften den 30. april.

Buccaneers trænger til opgraderinger på flere positioner, men Betsafe er sikker på, at Florida-mandskabet har udset sig holdet nye styrmand i quarterbacken Jameis Winston. Bookmakeren betaler således blot pengene 1,15 gange igen, hvis stortalentet bliver draftens førstevalg.

"Jameis Winston er et kæmpe talent, og i hans college-karriere prøvede han blot at tabe en enkelt kamp. Det lokker uden tvivl et Buccaneers-hold, som ikke havde megen succes i den forgangne sæson. Winston ligner draftens mest NFL-parate quarterback, men han er også en kontroversiel karakter, som har stiftet bekendtskab med ordensmagten ad flere omgange. Vi tror dog ikke, at disse sager er nok til at afholde Buccaneers fra at give ham et NFL-job," siger Thomas Holm, som er oddssætter hos Betsafe.

NFL-draften løber over tre dage. Første runde afvikles natten mellem torsdag og fredag.

Hvem bliver den første spiller valgt i NFL-draften 2015? 
Jameis Winston 1.15
Leonard Williams 2.65
Dante Fowler 5.00
Kevin White 7.00
Amari Cooper 8.00
Marcus Mariota 9.00
Randy Gregory 9.00
Vic Beasley 15.00
Shane Ray 15.00
Brandon Scherff 18.00
Danny Shelton 18.00
Landon Collins 25.00
Trae Waynes 25.00

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Amerikansk fodbold - NFL - NFL Player Specials