En af årets mest hypede fightere står for døren, og vi hos BetXpert har samlet alle odds på Jake Paul vs. Nate Diaz her på siden samt dybt dyk ned i analyser, forberedelser og bettingtips til kampen. Tid og dato for Jake Paul vs. Nate Diaz er den 6. august kl. 05:00 dansk tid.

Jake Paul vs Nate Diaz odds

Vinder Højeste odds Bookmaker
Jake Paul 1,34
Uafgjort 16,00
Nate Diaz 3,65

Når vi ser på alle bookmakernes Jake Paul vs. Nate Diaz odds, er det tydeligt, at Paul har en klar fordel af, at det er en boksekamp og ikke UFC/MMA.

Der er enighed om, at Jake Paul er favoritten, bookmakerne giver ham omkring 75% chance for at vinde.

Jake Paul mod Nate Diaz baggrund

Det kan virke lidt underligt, at en MMA-kæmper som Nate Diaz bliver stillet op mod en bokser i en boksering. Men det er præcis, hvad denne kamp handler om.

Ifølge Jake Paul har Nate Diaz to formål med denne kamp, ​​og det er at først og fremmest at tjene penge og så forsøge at få en revanchekamp mod Conor McGregor - hvor han kan tjene flere penge.

Dette bliver Diaz' ​​første boksekamp i hans karriere, men han virker selvsikker. Under pressemødet var han tydelig omkring, at han er verdens bedste fighter, og det vil han nu bevise.

Jake Paul på den anden side har ikke kæmpet siden hans tabte kamp til Tommy Fury, og nu mener eksperter, at han sætter sin karriere på spil.

Men ifølge både McGregor og oddssættere odds på Jake Paul vs. Nate Diaz, er de ikke i tvivl om Jake Paul vil vinde kampen. Vi får at se, om det bliver tilfældet i Dallas natten til den 6. august.

Først hed det sig, at kampen maksimalt ville gå i otte runder, før Diaz proklamerede, at den ville gå ti runder. Paul accepterede regelændringen.

Det varede dog ikke længe, ​​før Diaz trak sin kæphøje indstilling tilbage og nu står det klart, at det bliver en ren boksekamp om otte runder.

Hvem vinder Jake Paul vs. Nate Diaz?

Der er ingen tvivl om, at Jake Paul er favoritten. Han er den mere erfarne bokser, og faktum er, at det ville være direkte pinligt for Paul at tabe denne kamp.

Nate Diaz kan tåle mange tæsk og er absolut i stand til at holde sig på benene over otte runder, men for at vinde skal han først overleve de første seks runder og derefter ramme Paul med en hook.

Jake Paul har en statistik på 6-1 i bokseringen og er tolv år yngre end sin modstander. Han er også større og stærkere, hvilket sjældent er negativt i boksning.

Alt andet end at Jake Paul vinder ville være et kæmpe slag, men det er heller ikke urimeligt, at de går alle ti runder.

Spilforslag Jake Paul vs. Nate Diaz

Når alt kommer til alt, er der ingen tvivl om, at bokseringen er Jake Pauls hjemmebane. Han er markant mere erfaren og også en dygtigere bokser. Vi har set lignende eksempler på MMA-kæmpere, der træder ind i bokseringen, og det ender sjældent godt for MMA-fighteren. Jake Paul at vinde kampen til 1,34 hos Betfair* er interessant.

Spørgsmål og svar

Hvornår er Jake Paus vs Nate Diaz?

Kampen finder sted natten til søndag den 6. august kl. 05:00 i Dallas - dansk tid.

Hvem er favorit at Jake Paul og Nate Diaz

Jake Paul har omkring 75% chance for at vinde hos bookmakerne.

Kan jeg bette på Jake Paul vs Nate Diaz?

Ja, der er et stort udvalg af odds på kampen og du finder konkurrencedygtige odds hos bookmakere som Nordicbet*, Unibet* og Bet365*.

Hvad er reglerne for kampen mellem Jake Paul og Nate Diaz?

Boksning i maksimalt otte runder.