Sponsoreret indhold fra Danske Spil

På lørdag fortsætter jagten på de fem millioner kroner på Tips 13. Ifølge Danske Spil*, så kan der godt gå fem-seks uger før en enlig vinder bliver fem millioner kroner rigere.

- Set over en periode på 194 uger, så har der 30 gange været en enlig vinder af Tips 13. Det svarer til ca. 15%. Ud fra den statistik så er mit bud, at der går fem-seks uger før vi finder en enlig vinder af fem millioner kroner i Tips 13. Det er blot set ud fra et statistisk synspunkt, da puljen jo allerede kan ryge her på lørdag, udtaler Frederik Skov, produktmanager hos Danske Spil* og fortsætter:

- I sidste uges Tips 13 så var der faktisk flere dygtige tippere, som undervejs stod til at vinde fem millioner kroner. Chelseas comeback i opgøret mod Cardiff var den primære årsag til, at der ikke blev fundet en enlig vinder. Når kampene var færdigspillet, så havde vi ni vindere der hver især kunne hæve 54.594 kroner.  

- Ser vi frem mod lørdagens kupon, så er Liverpool, Manchester City og United de helt store favoritter. Hvis vi skal finde en enlig vinder af fem millioner kroner på lørdag, så skal der som udgangspunkt findes en overraskelse i én af disse tre kampe, siger Frederik Skov. 

Vil du spille 'Tips 13 Lørdag'? Gør det her