Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Oddset-spillerne havde en god aften tirsdag aften. 30 pct. af alle spil var sat på Island som vinder. Den islandske sejr over England kostede Danske Spil* 5. mio. kr.

Hvis Island vinder EM bliver det rigtig dyrt for Danske Spil*.

Før tirsdag aftens kamp, var der ikke mange, der regnede med at Island ville gå videre til kvartfinalen i EM i fodbold. Heller ikke hos Danske Spil*, hvor oddsene inden kampen på var omkring 9,00 med Island som vinder i ordinær spilletid.

-Vi havde helt ærligt ikke set det komme før kampen, og det koster os penge i går. Men det er jo også det fede ved fodbold. Nogen gange bliver man overrasket, og en del kunder er blevet glædeligt overrasket i går. En kunde spillede fx. 2,500 kr. til odds 8,80 lige inden kampstart. Vedkommende vandt lige 22.000 kr. på den kamp, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

Lige omkring 30 pct. af alle spil på kampen i går var med Island som vinder, og det tal kommer kun til at stige op til næste kamp. 

-Hvis Island bliver europamestre, vil det koste os 19 mio. kr., som det ser ud lige nu, og det tal vil kun stige som dagene går. Historisk set vil det være den højeste udbetaling nogensinde for os, så det er da blevet lidt spændende, siger Peter Emmike.

Oddset på Island har dog rykket sig en del siden EM’s start. Før deres første kamp gav det pengene 125 gange igen, hvis de blev europamestre. Efter deres første kamp steg det tal til 200, men nu får du pengene 35 gange igen, hvis islændingene laver en ”Danmark ’92”.

-Vi har en kunde der har sat 1000 kr. til odds 200 og en den kunde har spillet 2000 kr. til odds 125. Så de håber helt sikkert på et islandsk europamesterskab. Desuden har vi haft ret mange herboende islændinge, der har spillet på Island, og man kan mærke, at flere og flere nu begynder at holde med Island, så spillet vil vokse den kommende tid, siger Peter Emmike.

Alligevel er der stadig odds 35 på Island som vinder, mens Frankrig ligger som favorit med odds 3,80.

-Island er ikke de oplagte vindere. Det er hold som Frankrig og Tyskland stadig. Så derfor er oddsene som de er. Hvis Island bliver ved med at overraske, så kommer det til at koste os, sådan er det, siger Peter Emmike.

Spil på EM hos Danske Spil*!