Sponsoreret indhold fra NordicBet

Island kan koste NordicBet* millioner

Hvis Island vinder EM, står NordicBet* til at tabe det største beløb på en EM-vinder nogensinde. Det er især danske kunder, som forud for turneringen har spillet på islændingene.

Ovenpå Leicesters mesterskab i Premier League skulle man tro, at kvoten for fodboldsensationer i 2016 var opbrugt. Men med Islands sejr over England i EM's ottendedelsfinaler kan et nyt bookmaker-mareridt være under opsejling.

Forud for turneringen tilbød NordicBet* odds 150 for islandsk EM-sejr. Dette tilbud benyttede så mange kunder sig af, at selskabet nu står til at tabe et større millionbeløb, hvis Lars Lagerbäcks tropper går hele vejen.

"Vores danske kunder har helt afgjort fundet en kæledægge i islændingene. Danmark er med afstand det marked, hvor den højeste andel af kunderne har spilet på Island. I starten anså vi det som udtryk for, at mange danskere føler sig følelsesmæssigt knyttet til Island. I dag må vi sande, at vores kunder har haft en bedre sans for øboernes styrke end os", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Danskernes tiltro til islændingene fortsætter ufortrødent. Siden den islandske sejr over England er hver anden indsats på den samlede vinder af turneringen lagt på Island til odds 35.

Hvilket land vinder EM 2016 ?

Frankrig         3.80

Tyskland       3.80

Belgien          5.00

Italien            7.50

Portugal        7.50

Polen             18.50

Wales            26.00

Island            35.00

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold - Euro 2016 - Euro 2016