Den solide sæson for vores ekspert udi AL-Bank Ligaen, Mike Larsen, fortsætter - nu med en sprængt bombe til odds 12...

Fredag stod EfB Ishockey bag en solid overraskelse i AL-Bank Ligaen, da de på udebane besejrede SønderjyskE med 2-1. En glæde for mange vestjyder og for Olaf Eller, der har overtaget trænerjobbet i Esbjerg efter den fyrede Tomas Jonsson, men også en glæde for de af BetXperts brugere, der valgte at følge trop da vores AL-Bank Liga-ekspert Mike Larsen fredag kort før middag lagde et tip ud på netop udesejren i dette opgør.

At der var tale om et langskud var der ingen tvivl om, men et EfB-mandskab, der har vist fremgang siden Olaf Eller kom til og et sønderjysk hold, der var lidt ramt på defensiven, lagde ifølge Mike op til værdi på gæsterne når man kunne få hele odds 12 på udesejren.

Gevinsten retter op på en ærgerlig måned for Mike, der indtil fredag blot havde ramt på to af ti tips i november - men med odds 12 samt et pletskud i Mikes andet fredagstip - Frederikshavn -1 over Herlev til odds 1,90 - sikrer nu et overskud for den sidste måned på 5,86 enheder. For 2011 lyder tilbagebetalingen på 116,5% for 109 ishockeytips.