Efter 3 års pause er Kenneth Runge Andersen tilbage hos BetXpert hvor han skal skrive ekspertips til Superligaen, The Championship, CL/EL og VM.


I 2009-2011 leverede Kenneth 101 tips Superliga-tips. Det område dækker han også denne gang, men derudover skal han levere analyser af den næstbedste engelske række, The Championship.

 

Se Kenneths ekspertside

 

Kenneth skal desuden skrive tips til CL, EL og landskampe. Og han lægger ud med følgende VM-tip:

Går videre fra Gruppe H Belgien+Rusland 1,95

 

Vi giver ordet til Kenneth:

 

”Efter tre års pause har jeg atter fundet tid i min hverdag (privat er jeg partner i et mindre analyseinstitut) til tjansen som ekspert her på siden. Ligesom sidst vil den danske Superliga være mit resortområde, men jeg vil løbende supplere med tips fra europæisk klubfodbold samt den engelske Championship. Jeg er ivrig tilhænger af Ipswich Town, hvorfor jeg følger rækken tæt. På de dansker baner er FCK mit hold, men jeg har også veneration for FC Vestsjælland efter at have tilbragt mine første 22 år i Slagelse.

 

Jeg har haft løbende overskud i min private betting i de sidste små 10 år, hvor jeg har grebet det hele seriøst an og lært det meste om valuebetting og moneymanegement (på den hårde måde). Størsteparten af min spil er enten underspil (under 2,5 mål) eller spil mod favoritten.

 

Jeg forventer også at levere klassiske sæsonoptakter, og mon ikke der også kommer betting-relaterede artikler fra min hånd.”