Ventetiden er forbi. Investor aka Ole Larsen er klar med sit første tip her på BetXpert...

"Ole Larsen der har skrevet bogen "Vind på Sport", og som under navnet ”Investor” har beriget BetXperts læsere med en række indsigtsfulde og underholdende betting-klummer, kan "talk the talk" - men kan han også "walk the walk"?

 

Det tror vi han kan, og derfor har vi opfordret ham til at tage en tjans som eksperttipper, med fokus på MLB, dvs amerikansk baseball. Og han har samlet handsken op!"

 

Ovenstående kunne vi for et par fredage annoncere - og nu er ventetiden forbi.

Natten til onsdag kl. 1 tager canadiske Toronto Blue Jays imod Tampa Bay Rays, og Ole Larsen gør med analyse og tip til dette opgør debut som eksperttipper på BetXpert.

Tiden som eksperttipper er begyndt - men det vil ikke sætte en stopper for hans tid som klumme-skribent her på BetXpert, hvor vi kan byde idn med den næste klumme nu på fredag, hvor han vil se nærmere på afslutningen på de 5 store europæiske fodboldligaer - i England, Tyskland, Spanien, Italien og Frankrig.

Husk, at du kan følge Ole Larsens tips her: http://www.betxpert.com/ekspert/ole-larsen

En oversigt over alt der har med Ole Larsens virke på BetXpert - herunder hans mange fornemme klummer - kan findes her: http://www.betxpert.com/artikler/ole-larsen-investor