Dårlig optakt på og udenfor banen svækker Caroline Wozniackis chancer for at gå til tops ved Australian Open, som starter på mandag.

Da seedningerne til dette års Australian Open blev offentliggjort var Caroline Wozniacki at finde helt oppe som nummer fire på kvindernes liste. Den seedning tror Betsafe dog ikke holder - de har "Miss Sunshine" placeret som nummer otte på listen.

"Vores oddssættere har vurderet, at der er for mange spørgsmålstegn ved Caroline. Hun så rusten ud, da hun røg ud i 1.runde af opvarmningsturneringen i Sydney og derudover er det svært at sige om polemikken omkring den kommende bog om hende har påvirket optakten", udtaler Country Manager i Betsafe Danmark, Benjamin Leander.

Betsafe giver pengene hele 21 gange igen såfremt Caroline Wozniacki vinder sin første Grand Slam-titel nogensinde mens der er 5,50 gange indsatsen såfremt Wozniacki lukker munden på Betsafes oddssættere og holder sin seedning til en semifinaleplads. Favorit til at stå som vinder på Melbourne Park er den genopstandne belgier Kim Clijsters (4,00), skarpt forfulgt af Serena Williams (4,30) og landsmanden Justine Henin (6,00).

Alle odds på Caroline Wozniackis Australian Open:

Vinder Australian Open: 21,00
Når finalen: 10,00
Når semifinalen: 5,50
Når kvartfinalen: 3,50
Når fjerde runde: 4,00
Når tredje runde: 6,50
Når anden runde: 8,00
Ryger ud i første runde: 11,00