Sponsoreret indhold fra NordicBet

Både FCK og AaB er presset inden gruppespillets femte kamp torsdag aften. Begge hold må vinke farvel til playoff-kampene, lyder forudsigelsen fra NordicBet.

Det rød-hvide Europa League-eventyr slutter tidligt, hvis man spørger bookmakeren NordicBet. De to tilbageværende danske hold, FCK og AaB, der begge ligger på tredjepladsen i gruppen, får ifølge NordicBet
vanskeligt ved at klare sig videre til playoff-kampene. Sværest ser det ud for FCK, der på udebane mod Helsinki skal have mindst lige så mange point, som Torino får hjemme mod Club Brügge, inden Torino herefter skal besejres hjemme i Parken i gruppespillets sidste kamp.

AaB skal bruge en sejr hjemme mod Steaua Bukarest og herefter nok også fuld gevinst mod bundproppen Rio Ave i den sidste kamp. Ikke umuligt, men pilen peger mod dansk exit. Må både AaB og FCK forlade Europa League efter gruppespillet, er der blot odds 1,80 at hente hos NordicBet.

"Det er positivt, at både FCK og AaB selv kan afgøre sagerne inden de sidste to afgørende gruppekampe. Når det er sagt, så har ingen af holdene ramt topniveauet i dette efterår, og det er svært at forestille sig, at to af Superligaens mest ineffektive hold i denne sæson pludselig skulle kunne ekspedere et solidt Serie A-hold og de rumænske mestre ud af Europa League," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der dog åbner en dør på klem for dansk avancement.

"FCK bør kunne vinde i Helsinki, og så kan alt pludselig ske i en slags finale mod de direkte rivaler fra Torino i den sidste kamp, hvor Parken med garanti vil blive godt fyldt op. For AaB er den første hurdle den sværeste, for besejrer man først Steaua, hvilket kan blive svært nok efter 0-6 i det første opgør, så er der ikke langt til playoff-kampene for nordjyderne," lyder det fra oddssætteren

Avancerer mindst ét dansk hold fra gruppespillet i Europa League?
Ja 1,90
Nej 1,80

Avancerer FC København fra gruppespillet i Europa League?
Ja 3,70
Nej 1,23

Avancerer AaB fra gruppespillet i Europa League?
Ja 2,85
Nej 1,36