Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Russiske Khabib Nurmagomedov har udfordret Floyd Mayweather til en dyst i bokseringen, men ifølge Danske Spil*, så bliver kampen ikke en realitet.


- Som oddset indikerer, så tror vi ikke, at Khabib og Mayweather skal bokse imod hinanden. Vi har nemlig odds 10,00 på, at de mødes i en officiel boksekamp inden den 1. oktober 2019. Omvendt er oddset 1,02 på, at kampen ikke bliver en realitet. Chancevurderingen i procenter lyder derfor ca. 92% versus 8%, siger Marc Kjærgaard Larsen, oddssætter hos Danske Spil* og fortsætter:


- Conor McGregor og Mayweather mødte jo hinanden i en boksekamp i august sidste år. En kamp der blev døbt ”The Money Fight”. Pengene er nødvendigvis ikke så store i UFC, så det er nok den primære årsag til, at Khabib nu også ønsker at gå fra UFC til bokseringen. McGregor har dog en klart større fanskare end Khabib, så en eventuel kamp imod Mayweather vil næppe kunne indbringe ligeså mange penge.


- Fjerner vi pengeaspektet, så er Mayweather 41 år og gået på pension. Selvom det langt fra vil være første gang, at en bokser kommer ud af sin pension, så virker det bare mere utænkeligt her.


- Når det er sagt, så er Khabib langt fra så god en bokser som McGregor, så måske Mayweather vil opfatte det som en let kamp at møde russeren.


- Når vi holder alle parametrene op mod hinanden, så tror vi dog ikke på, at der bliver en officiel boksekamp imellem Khabib og Mayweather inden den 1. oktober næste år, afslutter Marc Kjærgaard Larsen.


Vil du spille på om Khabib og Mayweather mødes i en officiel boksekamp? Gør det her.