I 2018 var der 8266 klager over britiske bookmakere, og det er næsten 50 gange højere, end det var i 2013. Her var tallet 169. Den britiske spillemyndighed ser det dog også som et tegn på, at forbrugerne stiller højere krav til spiludbyderne.

I Storbritannien er antallet af bookmakerklager eksploderet siden 2013. Den britiske spillemyndighed, UKGC, oplyser, at hvor antallet af klager fra kunderne over de britiske bookmakere i 2013 var 169, var det i 2018 steget til 8266 - altså cirka en 50-dobling.

Administrerende direktør i UKGC, Neil McArthur, ser det dog ikke kun som en dårlig ting, at antallet er steget så voldsomt.

"En del af det er muligvis positivt, fordi det kan være et tegn på, at kunderne kræver mere af spiloperatørerne. Og det vil jeg da opfordre til, at de bliver ved med," siger han ifølge The Guardian.

Læs mere

Andre nyheder fra spillebranchen
 

12/08 Videospilindustrien accepterer at sætte odds på loot boxes

Efter at være blevet presset fra flere sider i månedsvis har de største firmaer på videospilmarkedet, Sony, Microsoft og Nintendo, accepteret at sætte odds på sandsynligheden for at vinde attraktive præmier ved køb af loot boxes. Dermed accepterer firmaer også indirekte, at loot boxes er en form for gambling.
Læs mere

12/08 LeoVegas indfører chatfunktion til problemspillere i Storbritannien

LeoLine hedder et nyt initiativ i Storbritannien fra LeoVegas. Initiativet er en hotline, hvor man som problemspiller kan skrive og chatte direkte med misbrugseksperter. 
Læs mere

13/08 Sportradar får fuld plade på amerikansk marked

Dataselskabet Sportradar, der leverer odds til flere bookmakere har indgået en omfattende aftale med NFL, og dermed er det den første leverandør til at have en aftale med de fire store sportsorganisationer i USA: NFL, NBA, MLB og NHL.
Læs mere

13/08 Manchester United indgår samarbejde med asiatisk bookmaker

Yabo Sports har indgået en sponsoraftale med Manchester United. Allerede i sæsonåbneren mod Chelsea havde klubben reklamer for bookmakeren på banderne.
Læs mere

13/08 Færre tilfælde af mistænkelig bettingadfærd i fodbold

Tre organisationer, der monitorerer og holder øje med mistænkelig bettingadfærd i fodbold, har registreret et fald fra 397 til 377 på samme tid det foregående år. Der er blevet samlet data fra over 62.000 kampe i 115 lande.
Læs mere

14/08 Unibet vil gøre det lettere for psykisk syge til hestevæddeløb

I et nyt initiativ forsøger Unibet at gøre det lettere for psykisk syge at gå til hestevæddeløb. Blandt andet opfordres gæster på væddeløbsbanen til at gå i bestemte farver, der signalerer, om de har lyst til at tale med fremmede.
Læs mere

14/08 Undersøgelse: Liberaliseret norsk marked kan give flere spilafhængige

En ny undersøgelse foretaget af det norske idrætsforbund viser, at der vil komme en stigning af problemspillere, hvis det norske marked bliver liberaliseret. Samtidig stiller den spørgsmål ved de økonomiske gevinster for staten ved et liberalt marked.
Læs mere

14/08 Belgien tager næste skridt mod reklameforbud

De belgiske myndigheder har længe flirtet med tanken om et forbud mod at reklamere for spil, og henover sommeren er der blevet eksperimenteret med flere stramninger på det belgiske marked - herunder forbud udenfor bestemte tidsrum og forbud mod at bruge kendte i reklamerne.
Læs mere

15/08: Efter reklamebrøler: Statsejet finsk bookmaker etablerer etisk råd

Den statsejede finske bookmaker, Veikkaus, kom i modvind for i reklamer at opfordre folk, der søger spænding og adrenalin, til at gamble. Nu har bookmakeren etableret et etisk råd, der skal være med til at sikre, at den slags ikke sker igen.
Læs mere (betalingsside)

15/08 Ladbrokes dropper sponsorat af den bedste skotske række

Ladbrokes har været navnesponsor for den bedste skotske række siden 2015, men efter denne sæson ophører den aftale og vil ikke blive forlænget. Ifølge Ladbrokes er det for at leve op til sit sociale ansvar, at beslutnignen er taget.
Læs mere

15/08 Premier League-chef: Betting tiltrækker seere

Midlertidig chef for Premier League, Richard Masters, siger i et interview med BBC, at betting tiltrækker flere tilskuere til spillet og er blevet en del af fodbold.
Læs mere

15/08 Leovegas med sit bedste kvartal nogensinde

Andet kvartal af 2019 var det bedste hidtil for LeoVegas. I alt steg omsætning med otte procent, og det skyldes blandt andet, at bookmakeren har fået foden indenfor i Spanien, Chile, Peru, Brasilien samt på det svenske marked.
Læs mere

15/08 Global Gaming må halvere svensk stab pga. "drakonisk" regulering

Global Gaming holder sig ikke tilbage i sin kritik af de svenske myndigheder og kalder deres metoder for drakoniske, efter at spiludbyderen er nødt til at halvere antallet af ansatte i Sverige som følge af flere lovovertrædelser.
Læs mere

16/08 Potentiel økonomisk krise rammer amerikanske spiludbyderes aktier

På det amerikanske aktiemarked er der frygt for en ny økonomisk krise, og det har kostet den amerikanske spillebranche millarder af kroner.
Læs mere 

16/08 Bookmakere advarer mod kreditkortforbud

I Storbritannien gør spillemyndigheden sig overvejelser om at indføre et forbud mod at spille med kreditkort, og det har ikke overraskende fået flere spiludbydere til at stejle.
Læs mere (betalingsside)