FC Roskildes suspenderede manager, Christian Lønstrup, har stævnet klubben, da han ikke er enig i den måde, klubben har afsluttet hans ansættelsesforhold på, efter han anklagede medlemmer af spillertruppen for matchfixing.

Det sidste kapitel i sagen om mulig matchfixing i FC Roskilde er ikke skrevet. Senest har manager Christian Lønstrup, der blev suspenderet efter at have anklaget dele af spillertruppen for at manipulere med egne kampe, stævnet sin arbejdsgiver.

Christian Lønstrup og FC Rosklide er ikke enige om, om og hvordan Lønstrups ansættelse i klubben er bragt til ophør. Roskilde-ejer Carsten Salomonsson har meldt ud, at Lønstrup selv har sagt op, men det er Lønstrup uenig i, ligesom han heller ikke har accepteret grundlaget for suspenderingen.

"Det har desværre ikke været muligt at finde en mindelig løsning i forhold til afslutningen på mit ansættelsesforhold i FC Roskilde. Jeg har derfor efter rådgivning fra mine advokater stævnet FC Roskilde," skriver Løsntrup blandt andet i en mail til TV2.

Læs mere

Andre nyheder fra spillebranchen
 

10/06 Bookmaker donerer til kvindesport ved hver amerikansk scoring under VM

Bookmaker og fantasymastodont i USA, FanDuel, fejrer kvindernes VM-slutrunde ved at donere $1000 (knap 6600 kroner), for hvert mål de amerikanske kvinder scorer under slutrunden.
Læs mere

10/06 Svenska Spel udvider kamp mod matchfixing i svensk håndbold

For et år siden indgik Svenska Spel i et samarbejde med det svenske håndboldforbund SHF om at undervise især unge spiller i faren ved matchfixing, og det samarbejde er nu blevet forlænget og udviklet.
Læs mere 

11/06 Svensk spillemyndighed i stort samarbejde mod hvidvask

Spelinspektionen, der er den svenske pendant til Spillemyndigheden i Danmark, er blevet en del af et samarbejde med 15 førende myndigheder på området i Sverige om at bekæmpe hvidvask og finansiering af terror.
Læs mere

11/06 Sportsbetting stemt igennem i New York

Siden det blev overdraget til hver enkelt stat i USA at tage individuelt stilling til, om sportsbetting skal legaliseres, har 14 stater taget det til sig, og nu er New York kommet med på vognen som den 15. stat. 1. august ventes markedet at åbne.
Læs mere

12/06 Spillemyndigheden vil undervise i lootboxes og skinbetting

Spillemyndigheden arbejder aktivt på at begrænse såkaldt skinbetting og lootboxes, og seneste led i den mission er at undervise forældre og børn i de to fænomener, der sidestilles med gambling.
Læs mere

13/06 Kindred får bøde for at fejle sit sociale ansvar

I Storbritannien har Kindred, som ejer Unibet, fået en bøde på lidt over 10 millioner kroner af den britiske spillemyndighed, UKGC, for ikke at leve op til sit sociale ansvar og lade en kunde bruge millioner af stjålne kroner på kasino.
Læs mere

13/06 Længe ventet retssag mod Bet365 bliver ikke til noget

En retssag, hvor det skal afgøres, om Bet365 har lov til at tilbageholde en kundes gevinster på over otte millioner kroner med henvisning til bookmakerens regel om stråmandskonti, er blevet droppet.
Læs mere

14/06 Ny Kambi-bookmaker lanceres i Europa og Sydamerika

Kambi har allerede knap en håndfuld bookmakere på markedet, og nu er en ny på vej. I anden halvdel af år 2019 vil Kambi lancere bookmakeren BetWarrior på europæiske og sydamerikanske markeder.
Læs mere

14/06 Europæiske bookmakere sagsøger den norske regering

EGBA, der er en sammenslutning af flere private spiludbydere i Europa, har stævnet den norske regering, efter at Norge i maj blokerede for alle transaktioner til og fra udenlandske, ulicenserede bookmakere. EGBA mener, det er et brud på EUs regler om frihandel.
Læs mere

14/06 Tidligst muligt at bette på tværs af stater i 2020

Det amerikanske justitsministerium har udskudt behandlingen af den såkaldte Wire Act, der forhindrer online betting på tværs af stater, til 2020.
Læs mere