Sponsoreret indhold fra NordicBet

Flere og flere danskere begynder tilsyneladende at tro på, at statsminister Helle Thorning-Schmidt kan vinde valget. Hos NordicBet er 70 procent af kundernes indsatser siden valgudskrivelsen lagt på den siddende statsminister.

Kraftigt forbedrede meningsmålinger og en statsminister, der viste topform i gårsdagens TV-duel mod Lars Løkke Rasmussen, har pustet spænding ind i valgkampen. Det mærker man hos NordicBet, hvor indsatserne på, at statsministeren efter næste valg fortsat hedder Helle Thorning-Schmidt, nærmest vælter ind.

Siden fredag morgen har bookmakeren måttet nedjustere oddset på en valgsejr til Helle Thorning-Schmidt fire gange, så det i dag står i odds 2,75, mens en Løkke-sejr står i odds 1,45. 70 procent af samtlige indsatser er lagt på den siddende statsminister.

"Vi har fra starten af valgkampen mærket en interesse for at spille på Helle Thorning-Schmidt, men over weekenden har det for alvor taget fart. Og skal man dømme efter vores kunders adfærd, så vandt statsministeren også TV-duellen i går aftes mod Lars Løkke Rasmussen. Efterfølgende modtog vi nemlig yderligere indskud på hende", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hvem bliver Danmarks næste statsminister?

Lars Løkke Rasmussen: odds 1.45

Helle Thorning-Schmidt: odds 2.75

Søren Gade: odds 19.50

Mette Frederiksen: odds 25.00

Kristian Thulesen Dahl: odds 25.00

Morten Østergaard: odds 100.00

Søren Pape Poulsen: odds 150.00

Anders Samuelsen: odds 200.00

Pia Olsen Dyhr: odds 250.00

Johanne Schmidt-Nielsen: odds 250.00

Find spillet på NordicBet* under Politik og Finans - Folketingsvalg 2015