Den danske indefodbold-sæson er skudt i gang, og i den kommende weekend afholdes DUF Cup i Vissenbjerg på Fyn - et stævne der er en del af den DM serie (Grand Prix Masters), som arrangeres af BetXpert's faste samarbejdspartner Indefodbold.dk.

I forbindelse med stævnet har bookmakeren Bet24 sat odds på vinderen af turneringen, og sidste års nr. 2 ved DM, Sportmaster Hobro, er til odds 2,00 storfavorit til at løbe med sejren. Erfaringen fra sidste år viser dog at stævnerne ofte er ganske tætte, og med flere helt nye hold tilmeldt det første GPM-stævne og en hel sæson forude, kan der måske lure en overraskelse?

Udvalgte vinderodds på DUF Cup fra Bet24:

Sportsmaster Hobro - 2,00

ES Stålindustri - 3,50

OptimerIT - 5,00

Carlsberg -  5,00

Tømrermester Carsten Damgaard -  10,00

VirtualManager.com -  10,00

Se alle odds på stævnet hos Bet24.

Hos Indefodbold.dk kan du, udover en tæt dækning af det aktuelle stævne, finde profiler af flere af de deltagende hold, få overblik over samtlige indendørs-stævner i landet, eller deltage i de løbende konkurrencer.

Besøg Indefodbold.dk på http://www.indefodbold.dk

Om DM i indefodbold / Grand Prix Masters serien

Grand Prix Masters (GPM) blev afholdt første gang i sæsonen 2010/11, og er i dag det eneste åbne danmarksmesterskab i indefodbold for herre senior.

Serien består af 34 udvalgte GMP stævner, hvori de deltagende hold optjener points til en samlet rangliste ud fra deres placering i de enkelte stævner. De 8 bedste hold på ranglisten, samt de forsvarende DM-vindere og ét Wild Card hold kvalificerer sig til Grand Prix Masters finalestævnet (DM i indefodbold) hvor den samlede præmiesum er over 50.000 kr. (med 25.000 kr. til de vindende hold).

Finalestævnet afvikles i denne sæson d. 21. januar 2012 i Grenaa Idrætscenter.

Læs mere om Grand Prix Masters her