Der var kamp til stregen i OddsXpert-konkurrencen i den forgangne uge, med diverse bejlere til de to øverste, præmiegivende pladser, og søndagens runde kunne meget nemt at have væltet op og ned på stillingen. Men faktisk var der intet der ændrede sig i toppen på ugens sidste dag.

De øverste 12 missede nemlig alle deres søndags-tip...

Dermed holdt "Martanic" fast i sin førsteplads (for 14,4 point), mens "Biilsen" tog andenpladsen med 13,7 point. Begge gik søndag efter hjemmesejr i Bordeaux-Marseille (1-1 endte kampen).

Førstepladsen belønnes med 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet, konkurrencens sponsor. Andenpladsen præmieres med 300 kr.

Vinderne kontaktes direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.