Ladbrokes har lukket for spil på om der har eksisteret liv på Mars. Dette sker efter at NASA har fundet tilstrækkeligt bevis på, at der engang har været vand på Mars og altså kraftigt øger sandsynligheden for at finde liv på den røde planet.

Ladbrokes udbetaler naturligvis fortsat op til 1000 gange pengene igen til de kunder der har nået at spille på om der har været liv på Mars.

Ladbrokes danske repræsentant, Richardt Funch udtaler: ”Sandsynligheden for at finde bevis på, at der har eksisteret en form for liv på Mars er øget kraftigt efter NASA’s nytilkomne beviser. Ladbrokes modtog allerede de første spil på ”Liv på Mars” helt tilbage i 1969 - og Ladbrokes har altså gennem næsten 35 år kunnet følge det stigende ciffer for en eventuel gevinstudbetaling i takt med at nye beviser fra Mars løbende er dukket op. Og nu bliver vi altså nødt til at stoppe for spil på dette efter NASA’s banebrydende melding.”

Da spillet blev lukket lå oddset på 17 gange pengene igen. Men nogle af væddemålene der er blevet registreret fra 70’erne var helt oppe på odds 1000 og vil altså resultere i en rekordstor gevinstudbetaling hvis og såfremt – eller måske rettere når der findes endegyldigt bevis for liv på Mars.