I denne uge er den amerikanske PGA Tour nået til Georgia hvor BellSouth Classic starter torsdag, og det kan være turneringen hvor Thomas Bjørn for alvor kommer ud af sit ”vinterhi” efter nogle svingende præstationer på det seneste. I sidste uges Players Championship var Bjørnen oppe og snuse i toppen efter første runde, men desværre gik det ikke helt så godt i de følgende runder, men måske er formen ved at være der?

Players Championship blev vundet af australske Adam Scott som er blandt favoritterne i Georgia sammen med Phil Mickelson, Mike Weir og Padraig Harrington. Men banen i Georgia er kendt for de brede fairways og hurtige greens, så vejen kan være banet for en overraskelse måske fra Hank Kuehne der faktisk slår længere end John Daly.

Hos verdens største spillebørs Betfair* handles en sejr til Bjørn i øjeblikket til odds 40 hvorimod Scott giver odds 15,5, Mickelson odds 7,2, Harrington odds 16 og Weir odds 17,5. Den hårdtslående Kuehne udbetaler odds 75 og gode gamle Olazabal giver odds 260.

Hos Betfair* er der som altid mulighed for at spille på PGA turneringen helt til sidste putt søndag, og da turneringen samtidig kan følges live på Viasat Sport er der masser af spænding i vente for kunderne hos Betfair*.