Sponsoreret indhold fra Danske Spil

De blå-gule fra Vestegnen er fortsat uden sejr efter de første fire spillerunder i sæsonens Superliga. Medregnes sidste sæson er Brøndby uden sejr i de seneste seks Superligakampe.

De fire første modstandere i indeværende sæson har ikke just været skrækindjagende. Med et startprogram der bød på opgør mod AGF, OB, Hobro og Randers, havde de fleste fodboldinteresserede nok regnet med langt mere end et enkelt point til Thomas Franks tropper.

Spørgsmålet er nu, hvor længe der skal gå, før der langt om længe tikker tre sejrspoint ind på Brøndbys pointkonto? Danske Spil* mener, at den er lige om hjørnet.

- Vi forudser, at Brøndbys første sejr i denne Superliga-sæson kommer søndag ude mod Viborg, siger oddssætter Jeppe Helbo Jensen.

- Brøndby viste fantastisk moral senest ved at komme tilbage fra et sikkert nederlag og hente ét point i Randers. Spillet var bedre end længe, og denne midtuge har Brøndby ikke haft europæisk fodbold at tænke på, så mulighederne er gode for tre point denne weekend, fortæller Jeppe Helbo Jensen.

Vinder Brøndby over Viborg udløser det odds 2,15. Det efterfølgende kampprogram byder på en hjemmekamp mod SønderjyskE, et besøg på Farum Park og en hjemmekamp mod de forsvarerende mestre fra FCM. Indtræffer sæsonens første sejr mod Sønderjyske, giver det odds 3,10, mens de to efterfølgende kampe giver henholdsvis odds 8,80 og 16,00.

Når vi helt frem til udekampen mod Aalborg d. 20. september, er trænersædet under Thomas Frank sandsynligvis brandvarmt. Det er oddset også, da Danske Spil* tilbyder pengene 25 gange retur, hvis sejren først falder i 9. spillerunde.

Hvis ingen af de kommende fem Superligakampe udløser tre point, giver Danske Spil* odds 14,00.

Se alle odds fra Danske Spil* på Superligaen her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen