Bliver det den lille Prins eller hans far, der fælder den første tåre ved barnedåben, og bliver det Prins Henrik eller Kronprins Frederik som får æren af at blive kåret som ’mere vigtig end den anden’ ved at få deres navn inkluderet i lille-prinsens navn på en tidligere placering end ’konkurrenten’?!

Marketingchef for Skandinavien for Bet365*, Allan Drost, udtaler:

Bet365* sætter nu fuld fokus på den royale barnedåb i den kommende weekend og er klar med en række specialspil på begivenheden som kan følges direkte på DR, TV2 og TV2 zulu lørdag formiddag.

Eksempelvis kan du få odds 3.20 på at Kronprins Frederik fælder en tåre inden sin søn på lørdag og i betragtning af at der er tale om hans førstefødte og Danmarks kommende konge, er dette vel ikke helt utænkeligt. Tror du mere på at Kronprins Frederik holder styr på følelserne og den lille prins ikke synes om vand i håret, er der odds 1.30 at hente.

Vi har også sat fokus på diskussionen fra sidste år i forhold til vigtigheden af Prins Henrik relativt til Kronprins Frederik. En eventuel inklusion af en eller begge af disse navne, og specielt deres placering i forhold til hinanden i Prinsens navn vil give en god pejling på hvem kongehuset tillægger størst betydning. Du kan således spille på hvor (om overhovedet) navnene ’Frederik’ og ’Henrik’ forekommer i lille-prinsens navn.

Du kan for eksempel opnå odds 3.00 på at ’Frederik’ bliver det andet blandt Prinsens del-navne og odds 6.00 på at ’Henrik’ bliver det tredje blandt Prinsens delnavne. At mindst et af disse navne bliver en del af navnet er der ikke den store tvivl om, men skulle du være uenig, i er der derfor gode penge at hente (hhv. odds 7.00 på at Frederiks navn slet ikke anvendes og odds 2.15 for at Henrik må finde sig ikke at få sit navn inkluderet, hvilket vi finder mest sandsynligt.

Herudover har vi naturligvis odds på de mere ’almindelige’ spil, såsom Hvad den lille prins kommer til at hedde, hvor mange gæster der vil være til stede i Christiansborg Slotskirke (over eller under 310) og meget mere.

Bet365* markerer sig dermed endnu engang som den bookmaker hvor du finder det største udvalg af forskellige markeder og med vores nye dobbelt-op bonus på op til 500 kroner til nye kunder, er det et perfekt tidspunkt at blive kunde hos Bet365*!”