Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Da Christian Eriksen sidste weekend scorede sit 10. sæsonmål for Tottenham direkte på frispark imod Newcastle, blev han samtidig den dansker, der har lavet flest Premier League-mål i én sæson.

Inden 2-1 scoringen delte Eriksen rekorden med landsholdskammeraten, Nicklas Bendtner, der i sæsonen 2008-2009 fik målnettet til at blafre ni gange for Arsenal.

Den danske midtbanespiller er i gang med en fantastisk sæson for London-holdet, men spørgsmålet er, hvor mange Premier League-mål, der er i vente fra Christian Eriksen i de resterende fem kampe i sæsonen?

- Vi spår, at Christian Eriksen maksimalt scorer én enkelt gang mere i sæsonen, siger Danske Spils oddssætter Peter Emmike.

- Med et mål i gennemsnitligt lidt mere end hver tredje kamp ligner det en enkelt eller to scoringer mere fra danskeren i sæsonens fem sidste Premier League-kampe. Vi vurderer, at Tottenham har et tilpas svært slutprogram - blandt andet imod Manchester City – til, at Eriksen maksimalt scorer én gang mere i sæsonen, fortæller Peter Emmike.

11 Premier League-scoringer eller færre udløser odds 1.65, mens 12 eller flere scoringer kan spilles til odds 2.10.

Går Christian Eriksen fuldstændig mål-amok og scorer 14 mål eller mere 10-dobler du dit indskud på Oddset.

Christian Eriksen – Antal Premier League-mål sæsonen 2014/2015:
Christian Eriksen scorer højest 11 mål i sæsonen odds 1.65
Christian Eriksen scorer mindst 12 mål i sæsonen odds 2.10
Christian Eriksen scorer mindst 14 mål i sæsonen odds 10.00