Smartphones og tablets bruges i stigende grad til at spille hos bookmakerne. Vi giver et overblik over hvad bookmakerne tilbyder mobilt i Danmark og vurderer hvilke bookmakere der har de bedste mobile platforme.

 

På spillemarkedet har især to tendenser været gældende de senere år; livebetting er - målt på omsætning - stærkt på vej til at blive større end pre-matchbetting, og flere og flere spillere placerer i dag deres spil via en mobil enhed, som alternativ til traditionelle pc/desktop-enheder.

 

Særskilt rating på mobil platform

Derfor skal vi - som Danmarks førende spille-site - selvfølgelig tilbyde information omkring disse ting. Livebetting har længe været fast bestanddel i vores anmeldelser af bookmakerne på det danske marked, men nu har vi taget skridtet mht. den mobile udvikling og oprettet særskilt kategori/afsnit i alle bookmaker-anmeldelser hvori vi behandler bookmakernes "Mobil platform". Tidligere har vi skævet til de enkelte bookmakeres mobile udbud i de andre kategorier i anmeldelserne, men den mobile udviklingen retfærdiggør i den grad at vi vurderer området for sig. Præcist som vi gør med bookmakerens website.

 

Dette betyder altså at vi, for hver enkelt bookmaker, vurderer de mobile forhold; hvor nemt er det at anvende den mobile platform, hvad bør man være opmærksom på, osv. I dag ved man som kunde som regel hvad man kan forvente sig af en bookmakers hjemmeside, men dette er imidlertid langt fra tilfældet når man skifter til de mobile versioner, hvor der er stor forskel på hvad man tilbydes.

 

I bookmaker-anmeldelserne er afsnittet "Mobil platform" - ligesom de øvrige afsnit i anmeldelserne - fulgt af en rating, som indgår i den samlede rating af den pågældende bookmaker. Dette betyder at begrænsede - eller endda helt fraværende - mobile forhold trækker ned i den samlede rating af bookmakeren. På den konto bør nævnes at Ladbrokes og PartyBets pt. ikke tilbyder en mobil platform til danske kunder, hvorfor de tildeles et rundt 0 i denne kategori. 

 

I den anden ende af skalaen skiller en række bookmakere sig ud med en "Mobil platform" rating på 4 eller over. Unibet* har med et solidt produkt (både app og browser) opnået 4 stjerner, mens Bet365* og Betfair* får 4½ stjerner. Helt i top, med topkarakteren 5 stjerner, finder vi Tipico, som efter vores vurdering har den bedste mobil-platform på det danske marked. Læs argumenterne herfor i vores Tipico anmeldelse.

 

Overblik over det mobile betting-marked i Danmark

Som nævnt er det meget forskelligt hvad man fra bookmaker til bookmaker bliver tilbudt mobilt. Visse steder kan man eksempelvis ikke lave ind- eller udbetalinger på sin konto, mens andre tilbyder hele paletten. Nogle faciliterer en komplet søgefunktion, andre slet ingen. Og det er faktisk kun hos et udvalg af bookmakerne man kan oprette sig som kunde via smartphone eller tablet. 

 

De mange forskelle nødvendiggør et overblik, og det har vi selvfølgelig skabt, så man med et snuptag kan se hvem der tilbyder hvad i deres mobile betting-platforme:

 

http://www.betxpert.com/bookmakere/mobil-oversigt

 

Med denne oversigt ved hånden kan du, baseret på dine behov, vurdere hvilken bookmaker du skal benytte næste gang du griber din smartphone eller tablet for at boltre dig på det mobile betting-marked.