New England Patriots er endnu en gang bookmakernes favoritter til at vinde Super Bowl – akkurat som de gjorde det sidste år, hvor de besejrede Atlanta Falcons i Super Bowl-historiens første overtime-kamp. Se de bedste odds på Super Bowl-vinderen.

Kan New England Patriots vinde Super Bowl for 6. gang med Tom Brady i spidsen, eller vil NFL’s konstante forsøg på at skabe en mere jævnbyrdig liga få skovlen under de forsvarende Super Bowl-vindere?

De største bejlere inkluderer sejrsvante hold som Green Bay Packers, Seattle Seahawks og Pittsburgh Steelers. Hold, som har løftet det prestigefyldte Lombardi-trofæ indenfor de seneste ti år.

I næste række kommer store franchises som Dallas Cowboys, New York Giants og Atlanta Falcons. Hold, som har en enorm fan-base, og det forventes, at de som minimum kvalificerer sig til slutspillet.

Bookmakerne: New England Patriots er Super Bowl-favoritter 

En af de bærende årsager til, at New England Patriots endnu en gang er favoritter til Super Bowl-titlen, er, at de befinder sig i NFL’s måske dårligste division. New York Jets, Buffalo Bills og Miami Dolphins ligner ikke hold, der for alvor kan true Patriots. Miami Dolphins er nok det bedste bud på en reel trussel i divisionen, men efter at man mistede quarterback Ryan Tannehill for sæsonen, bør forventningerne til holdet ikke være store. Ind er kommet den erfarne quarterback Jay Cutler, der ellers havde indstillet karrieren. Han har næppe samme niveau som tidligere i karrieren.

Hold som Green Bay Packers, Seattle Seahawks og Pittsburgh Steelers har både coaching- og spillermateriale til at udfordre Patriots, men deres deltagelse i slutspillet er langt fra lige så sikker som Patriots’ ditto. 

Super Bowl 2018: Vinderodds

Bedste odds Bookmaker
New England Patriots 5,00
Betfair Sportsbook
Green Bay Packers 11,00 Danske Spil
Seattle Seahawks 11,00
Unibet
Pittsburgh Steelers 12,00
Betsafe
Dallas Cowboys 13,00
Bet365
Atlanta Falcons 15,00 Bet365
Oakland Raiders 19,00 Betfair Sportsbook
New York Giants 23,00 Bet365
Kansas City Chiefs 26,00 Unibet
Carolina Panthers 26,00 Bet365
Minnesota Vikings 29,00 Bet365
Denver Broncos 29,00 Bet365
Arizona Cardinals 30,00 Danske Spil
Houston Texans 33,00
Cashpoint
Tennessee Titans 40,00 Danske Spil

Massive investeringer kan næppe gøre forskellen

Detroit Lions, Cleveland Browns, Chicago Bears, San Francisco 49ers og Jacksonville Jaguars er de hold, der har brugt flest penge i denne off-seasons Free Agency (mere end 100 millioner dollars). Der er dog intet, der tyder på, at diverse handler kan gøre en afgørende forskel. De fem hold tilhører stadig den ringere del af NFL. 

Super Bowl 2018: Vinderodds

Bedste odds Bookmaker
Detroit Lions 60,00 Danske Spil
Jacksonville Jaguars 67,00 Bet365
Chicago Bears 126,00 Bet365
Cleveland Browns 201,00 Unibet
San Francisco 49ers 201,00 Bet365

New kid on the block – Tennessee Titans

Okay – jeg indrømmer gerne, at Titans ikke ligefrem er et nyt hold i NFL-sammenhæng, men det er et hold i rivende udvikling, og bookmakerne vurderer da også, at Titans er favoritter til at vinde divisionen. De har ikke vundet divisionen i snart et årti (Texans og Colts har snuppet divisionstitlen siden 2008), men i år skal det være. Titans ligner et komplet hold med stærke kort i både defensiven og offensiven.

NFL sæsonen blev skudt i gang natten mellem 7. september og 8. september – vanen tro med de forsvarende Super Bowl-mestre i kamp. Her mødte New England Patriots på hjemmebane Kansas City Chiefs i en kamp, der overraskende endte med et nederlag på 42-27 til forhåndsfavoritterne fra Patriots, hvor QB Tom Brady ikke fik kastet et eneste touchdown. 

Super Bowl bliver spillet 4. februar på U.S. Bank Stadium, Minneapolis, Minnesota.

Du kan optjene et freebet på 100 kroner til NFL hos Nordicbet*. Det kan du læse mere om her.