Lillejuleaften løfter France Football sløret for hvem der kan lade sig krone som vinder af titlen som Europas bedste fodboldspiller, og modtage det prestigefyldte Ballon D'or trofæ.

50 spillere er allerede blevet nomineret – deriblandt som bekendt ingen danskere, men så sandelig 100 ganske kvalificerede fodboldben, der alle på den ene eller anden måde har gjort sig bemærket i 2003.

Den 4. december afleverer juryen bestående af sportsjournalister fra hele Europa deres stemmer, hvorefter stemmesedlerne tælles op, og der gøres klar til at skrive endnu et navn ind i historiebøgerne.

Det danskejede spilleselskab BET24.com lader ikke denne kåring gå stille forbi, og har åbnet for spil på en kommende vinder af titlen, som har en stor favorit i tjekkiske Pavel Nedved, som er sat til odds 3,50.

Skulle den tjekkiske midtbanemotor løbe med titlen, kan nogen mene, at det skal ses som et plaster på såret for at misse Champions League-finalen med Juventus grundet karantæne, mere end det faktum, at han i 2003 havde sit måske bedste fodboldår hos Den Gamle Dame.

Politiske undertoner kunne også komme til lyd, hvis næst-favoritten Paolo Maldini løber med hæderen. Mange, og det naturligvis specielt italienere, ser nemlig meget gerne, at Paolo Maldini modtager titlen efter han har præget den europæiske fodboldscene i små to årtier, og at han dermed kan sætte et flot punktum på en imponerende karriere hos Milan og på det italienske landshold.

Forsvarsspilleren er da også næst favorit hos BET24.com til odds 5,00 – i øvrigt samme odds som skarpretterne Ruud van Nistelroy og Thierry Henry.

Søger man de højere odds, virker et spil på Ronaldinho ikke som en dårlig forretning. Odds 50 giver den brasilianske tekniker, der næsten alene har sørget for en opblomstring i FC Barcelona efter sit skifte fra Paris SG i sommer.

Mulighederne er i alle fald til stede, og skulle du have et godt bud, er der da ingen grund til ikke at forsøge at tjene en skilling eller to.