BetXperts brugertippere klarede sig godt i januar måned, hvor det blev til et samlet overskud. Se de dygtigste tippere her.

Januar er forbi, og for BetXperts brugertippere, var det en lukrativ en af slagsen. Hele ti brugere formåede at lave overskud, og i alt lød brugerpanelets balance på +3,19 og en tilbagebetalingsprocent på 107,41. 

Især tre spil skilte sig ud i løbet af den forgangne måned. Rasmus K var tidligt ude med et spil på YouTube-stjernen Jake Paul til at besejre Ali Eson Gib ved Miami Fight Night. Spillet havde, ifølge Rasmus K, en betvalue på 130 %, og det gik sikkert hjem. 

Derudover er det også værd at fremhæve MGOs spilforslag på en Luis Suarez assist for FC Barcelona imod Espanyol til odds 3,45. MGO havde luret Suarez' rolle havde ændret sig en smule, hvorfor hans antal af assist var gået i vejret. 

Sidst men ikke fortjener Mikbjer en stor ros for sit spil på Mads Pedersen som årets sportsnavn 2019. Mikbjer fangede Mads Pedersen til odds 3,50 hos Danske Spil*, hvilket gav en betvalue på 147 %. Danske Spil* endte med at fjerne spillet, imens Unibet* lukkede i odds 1,75. Udover at fange markedet på det forkerte ben til et flot odds, gik spillet på Mads Pedersen ovenikøbet også hjem, hvilket altså var kronen på værket. 

Desværre formåede kun to brugere at opfylde kravet om minimumantal tips på fem, hvorfor vi i denne måned har måttet bøje reglerne en smule for at kunne give præmierne væk og dermed sænket kravet til fire tips. 

Vinderen af konkurrencen blev Hans89, der var den eneste, der lavede overskud over mindst fem brugertip. Han sluttede på +1,57 på sine otte tips på tyrkisk fodbold og en tilbagebetalingsprocent på 120. Hans89 har allerede to tips ude til februar, der kan læses her

Den næstbedste præstation finder vi hos MGO, der sluttede på +3,70 efter fire tips og dermed var best of the rest af dem, der ikke opfyldt kravene. Han slutter dermed på andenpladsen. 

Tredjepladsen går til MadsJ90, der sluttede med et overskud på 2,21 units efter fire tips. 

Præmierne fordeler sig dermed således: 

  1. 1.500 DKK ekstrabet - Hans89
  2. 1.000 DKK ekstrabet - MGO 
  3. 500 DKK ekstrabet - MadsJ90

Vinderne bedes emaile [email protected] og oplyse deres bwin* e-mailadresser. 

Hvem skrev månedens bedste brugertip?

Ovenstående spørgsmål skal BetXperts ekspertpanel svare på i morgen. Her er præmien som altid et ekstrabet til bwin* på 500 kroner. Vinderen annonceres i denne tråd. 

Vil du være månedens brugertipper i februar?

Hver måned er der i alt 3.000 kroner i form af ekstrabets på højkant til de dygtigste brugertippere på BetXpert. Alt du skal gøre for at være med er at skrive brugertips på BetXpert og skabe så stort et overskud som muligt. 

Du bestemmer selv, hvad du foreslår samt hvilke bookmakere, du bruger. Det er værd at bemærke, at vi kun kan udbetale gevinster til brugere, der er oprettet hos bwin*.