Vi har samlet en oversigt over bookmakernes nedrykningsfavoritter. Silkeborg har kursen mod 1. division, gælder det også Brøndby?

Silkeborgs nederlag til Brøndby resulterede ikke kun i en trænerfyring til Keld Bordinggard, men også at flere bookmakere nu ikke længere er i tvivl og peger på jyderne som den mest sikre nedrykker efter denne sæsons Superliga.

Brøndby, der netop var sejrherren over Silkeborg, har derimod opnået en grad af større tiltro og et overblik over bookmakernes odds afslører, at Esbjerg næsten er ligeså store nedrykningskandidater som den hårdtprøvede Vestegnen-klub.

En af de bookmakere der har nedrykningsodds klar er Betsafe:

"Vi vil ikke afvise, at sejren over Silkeborg kan være et vendepunkt for Brøndby. Der er masser af kvalitet i truppen, og hvis først spillerne finder troen på tingene, så kan det gå stærkt. Samtidig kan en god slutning på efteråret måske også rydde hindringerne af vejen for tilførslen af de hårdt tiltrængte investorkroner. Det ville give sportschef Ole Bjur mulighed for at hente et par klassespillere i transfervinduet, hvilket ville kunne stabilisere defensiven. Men lyset kan hurtigt slukkes igen, hvis Brøndby taber til Esbjerg på søndag", udtaler Tony Brandenborg, Country Manager hos Betsafe.

Superligaens nedrykker 2012/13:

Silkeborg IF 1,50 - Bet365* og Ladbrokes

Brøndby IF 2,20 - Bet365*

Esbjerg 2,50 - Bet365*

SønderjyskE 2,80 - MermaidBet og Bet365*

FC Midtjylland 8 - Betsafe

AC Horsens 32,5 - MermaidBet

Randers FC 33 - MermaidBet

OB 51 - Ladbrokes

AGF 100 - Betsafe

AaB 250 - Betsafe

FC Nordsjælland 266 - MermaidBet

FC København 3501 - MermaidBet

Hvad mener du? Er der lys for enden af Brøndby-tunnelen og skal esbjergenserne frygte for overlevelse? Skal SønderjyskE? Giv dit besyv i kommentarfeltet herunder.