Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I marts hyldes de største, danske fodboldbedrifter i 2016, når Dansk Fodbold Award afvikles i Horsens. Blandt de priser, der skal uddeles, er Oddset Årets Mandlige Spiller, og nu har prisens sponsor åbnet for spil på, hvem der nomineres i kategorien.

Hos Danske Spil* føler oddssætterne sig overbeviste om, at et par danske Premier League-spillere nomineres.

- Kasper Schmeichel og Christian Eriksen virker som to oplagte kandidater til at blive nomineret prisen. Schmeichel vandt Premier League, mens Eriksen var dominerende hos titeludfordrerne fra Tottenham. Det er bare stærkt, og det står tilbage som et par af de største bedrifter fra 2016, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Også to spillere med en fortid i den danske mesterklub FCK hører til blandt de tunge favoritter til at få en nominering til prisen.

- Thomas Delaney har haft sit bedste fodboldår. Mester med FCK, pokalvinder med FCK og et flot Champions League-forløb også. Og så krones det med landsholdsfodbold og et salg til en Bundesliga-klub. Det har været stabilt og flot, siger Peter Emmike, og nævner en anden tidligere FCK'er, Nicolai Jørgensen, som en anden kandidat til at blive nomineret.

Som tredje- og fjerdefavorit giver Delaney og Jørgensen henholdsvis odds 1,05 og 2,25.

Af outsidere til at blive nomineret er blandt andre spillere som Yussuf Poulsen, som har haft en flot sæson med RB Leipzig, og Christian Gytkjær, som blev norsk mester og topscorer i Rosenborg. De to står til odds 12,00 og 15,00.

Det er en fagjury nedsat af DBU, som bestemmer de nominerede. Der nomineres i alt fire spillere i kategorien Oddset Årets Spiller.

Tjek odds på de øvrige kandidater her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/dansk-fodbold-award/hvilke-4-spillere-nomineres-til-%C3%A5rets-fodboldspiller-500642.html