Efter Søren Kusks pludselige afgang som træner for SAS-liga klubben SønderjyskE, er Sportingbet klar med odds på hans mulige efterfølger.

En af favoritterne til jobbet som ny træner i SønderjyskE er Troels Bech. Med en fortid som træner i FC Midtjylland og OB har han den rutine, som der skal til. Ifølge flere eksperter er det netop, hvad SønderjyskE har brug for i kampen for at overleve i landets bedste række. Sportingbet giver odds 2,00, hvis det bliver Troels Bech, som skal videreføre Søren Kusks fornemme arbejde i SønderjyskE.

Sportingbet giver ligeledes to gange pengene igen på Henrik Jensen. Den tidligere AB og Køge træner har allerede meldt ud, at han er interesseret i jobbet, da han betegner SønderjyskE som en interessant klub med muligheder for på længere sigt at klare sig i SAS-ligaen.

Et andet alternativ kunne være Poul Hansen. Den nuværende TV-ekspert har en fortid som træner i netop Haderslev (nu SønderjyskE), og med tidligere jobs i AGF, Ikast, Lyngby og Farum er det bestemt ikke rutinen, han mangler. Sportingbet giver 10 gange pengene igen, hvis den populære jyde kan overtales til at vende tilbage til trænerposten.

Henrik ”Store” Larsen er netop blevet enig med det færøske landshold om at stoppe samarbejdet og kunne derfor også være en mulighed i det sønderjyske. Sportingbet giver odds 29,00 hvis europamesteren fra 1992 sætter sig i trænersædet i Sønderjylland. En anden kandidat med landstrænererfaring er Allan Simonsen. Efter at have været landstræner for både Færøerne og Luxembourg, kunne han være klar til at stå i spidsen for et klubhold. Allan Simonsen giver odds 41,00.

Sportingbet’s odds på de mulige kandidater til trænerjobbet i SønderjyskE:

· Troels Bech, odds 2,00
· Henrik Jensen, 2,00
· Morten Bruun, 4,50
· Poul Hansen, 10,00
· Henrik Larsen, 29,00
· Lars Søndergaard, 29,00
· Peter Sand, 41,00
· Allan Simonsen, 41,00
· Peter Rudbæk, 51,00
· Christian Andersen, 81,00