Sidst på året afgør FIFA deres mest fornemme award – hvem bliver årets fodboldspiller 2004 – altså kåringen til verdens bedste fodboldspiller.

Allerede nu har NordicBet* odds på kandidaterne. 35 spillere fra forskellige lande er ”nomineret”.

Brasilien topper med 6 spillere på listen, mens England har hele 5 spillere på listen. Trods det danske fodboldlandsholds fine resultater ved EM i Portugal, hvor de nåede videre fra indledende gruppe, er der ingen spillere på listen. Måske også fordi Danmarks spillere mere er et hold end præget af store individualister. Vores naboer fra Sverige har dog ikke uventet Henrik Larsson samt Zlatan Ibrahimovic listet – begge i øvrigt til odds 40.

Alle odds på de 35 kandidater ses på www.nordicbet*.com og vi behøver vel ikke at nævne at en lille hjulbenet brasilianer – som ganske vist ikke scorede i VM-kvali matchen i Venezuela for Brasilien lørdag aften – er favorit til titlen sammen med Mr. Henry fra Frankrig – Ronaldinho og Henry giver odds 4,00.

VM KVALIFIKATION 2004-05
Efter Danmarks flotte 2-0 sejr i Tirana er der søndag middag odds på puljevinderne i Danmarks Gruppe 2. Danmark giver hos NordicBet* odds 2,75 og er nu favorit til at vinde gruppen. Tyrkerne giver odds 3 og selvom grækerne ikke har vist meget i de første indledende kampe giver de odds 4,50 som vinder af gruppen. Ukraine er nu outsider til odds 5 for en gruppesejr.

Et andet væddemål er om Danmark kvalificerer sig eller ikke til VM? :

Ja: odds 1,70
Nej: odds 2,00

I løbet af mandagen har NordicBet* odds på alle VM-kvalkampe onsdag.